REUTERS/David W Cerny
VELIK INTERES

'TO JE SVOTA KOJU NE MOŽEMO PLATITI' Dinamov reprezentativac na meti uglednika koji si ga ne može priuštiti. Na Maksimiru postavili granicu

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. srpanj 2019. 00:20

Raspisali su se i Francuzi zadnja dva dana o interesu Montpellierea za Dominika Livakovića.

Ugledni L’Equipe tako tvrdi da je Livaković prva opcija za dolazak na mjesto aktualnog vratara Benjamina Lecomtea, koji je blizu odlaska iz kluba. Navodno bi trebao u Monaco, priča se o odšteti od 20 milijuna eura, međutim, on još nije otišao, već se priključio pripremama Montpelliera, ali je odlazak vrlo izvjestan.

Zagreb, 081118.
Stadion Maksimir. 
Utakmica 4. kola Europske lige, 
GNK Dinamo Zagreb - FC Spartak Trnava.
Na fotografiji: Dominik Livakovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

L’Equipe otkriva da je Livakovića uživo nekoliko puta gledao klupski skaut Nenad Džodić te da se pozitivno izjasnio o kvalitetama prvog vratara hrvatske reprezentacije. Znamo da je Montpellier poslao u Maksimir ponudu od šest milijuna eura, koju je Dinamo odbio, Modri bi željeli 10 milijuna, barem osam plus bonusi.

“To je svota koju Montpellier trenutno ne može platiti”, piše L’Equipe. Neki mediji spominju i mladog rumunjskog vratara Ionuta Radua kao Livakovićeva protukandidata, ali ipak je Livaković zasad glavna opcija.

Možda se, kad prodaju Lecomtea, ako uspiju za njega dobiti željenih 20 milijuna eura, u Montpellieru odluče povisiti ponudu za Livakovića pa se dogovoriti s Dinamom.

Zagreb, 070319.
Stadion Maksimir.
Dinamo -  Benfica, utakmica 1/8 finala UEFA Europa Liga.
Na fotografiji: Dominik Livakovic
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX

Porto želi Trappa

Portugalski mediji, pak, i dalje spominju Livakovića kao jednog od mogućih nasljednika Ikera Casillasa na vratima Porta, međutim, dodaju da je trenutno najveća želja Portovih čelnika Kevin Trapp, kojega bi, nadaju se, mogli dobiti za osam milijuna eura iz PSG-a. Trapp je prošlu sezonu proveo na posudbi u Eintrachtu. Na listi želja su navodno i Anthony Lopes iz Lyona te Tomas Koubek iz Rennesa.

Linker
24. travanj 2024 01:18