Laurence Griffiths/Getty Images
NJEMU JE SADA NAJTEŽE

TOTALNI PREOKRET! CIJELI KLUB JE STAO U ZAŠTITU TRAGIČARA GODINE, LOVREN JE MOLIO DA GA OSTAVE NA MIRU, A ONDA ŠOK Liverpool već našao novog golmana!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2018. 22:47

Najveći tragičar velikog finala u Kijevu definitivno je bio golman Liverpoola Loris Karius. Njegove dvije katastrofalne pogreške otvorile su Realu put do pobjede (3:1), ali i povijesnu treću uzastopnu titulu u najelitnijem natjecanju klupskog nogometa.

Kariusovi suigrači odbijali su svaljivati svu krivnju na 24-godišnjeg golmana, a tu se posebno zaštitnički ponio Dejan Lovren. Hrvatski reprezentativac odmah je nakon meča izjavio:

- Lako je sada kriviti Kariusa, ali kad gubimo i dobivamo to radimo kao momčad. Ne znam zašto nas toliko prati nesreća, stvarno mi nije jasno. Drago mi je, naravno, zbog Luke i Matea, to što su oni napravili s Realom je nestvarno.

No, izgleda kako je dva dana nakon teškog poraza Jürgen Klopp ipak odlučio potražiti novu 'jedinicu' u momčadi Redsa.

Poznato je kako je već neko vrijeme velika želja njemačkog stratega Romin vratar Alisson. Već je Liverpool pokušao stupiti u kontakt s Brazilcem, ali je talijanski div uporno odbijao pregovore iz, kako neki mediji prenose, straha od novog udara kritika, jednog onakvog kakav ih je pogodio nakon prodaje Mohameda Salaha.

The Irish Times sada pak piše kako Klopp nakon šoka u subotnjem finalu kreće u novi napad s još boljom ponudom za Alissona i da je itekako odlučan da svoju momčad pojača s njim na golu. Što nam govori da je Nijemac ipak promijenio mišljenje od onog nakon finala kada je izjavio da su on i klub u potpunosti uz Kariusa.

Jedna od Kloppovih želja je i fenomenalni Slovenac Jan Oblak, pa su tako krenula nagađanja o tome i da bi se trener Liverpoola mogao okrenuti upravo njemu ako Roma ostane odlučna u tome da zadrži Alissona.

Linker
21. travanj 2024 11:35