REUTERS/Dylan Martinez
NAVIJAČI RAZOČARANI

TOTTENHAM ISPISAO POVIJEST PREMIERSHIPA Spursi postali prvi klub u povijesti lige koji nije potrošio ni funtu na pojačanja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. veljača 2019. 11:59

Tottenham je i službeno ispisao povijest, ali ne na način koji bi razveselio njegove navijače. Naime, Spursi su nakon završetka zimskog prijelaznog roka postali prvi klub u povijesti Premiershipa koji tijekom sezone nije potrošio ni funtu na pojačanja.

Uprava kluba još je pred početak sezone iznenadila odlukom da neće dovoditi nove igrače i toga se pridržavala proteklog ljeta, no navijači su bili uvjereni kako će na zimu vidjeti nova lica na terenu, ponajviše jer je njihova momčad u ovim trenucima oslabljena izostancima Harryja Kanea i Delea Allija.

Potez je to zbog kojeg je i trener Mauricio Pochettino često negodovao jer se nalazi pod velikim pritiskom zbog očekivanja navijača, a uprava mu jednostavno ne pruža sredstva kojima bi napravio iskorak u borbi za trofeje.

Ovo je jedan totalni zaokret u politici Spursa koji su, podsjetimo, u posljednjih šest godina na pojačanja potrošili oko 500 milijuna funti.

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 16:48