Lazar Marković
 Lynne Cameron/Getty Images / Getty Images
KAKAV BI OVO BIO POSAO

TRANSFER BOMBA S MAKSIMIRA! BIVŠI NOGOMETAŠ LIVERPOOLA PONUĐEN DINAMU Nekadašnji reprezentativac Srbije došao bi za plaću od 900.000 eura!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. srpanj 2019. 10:09

Jučer smo saznali vijest koju mi novinari volimo nazivati - "bombom"! Iz dobro obaviještenih menadžerskih izvora saznali smo da je Dinamu ponuđen Lazar Marković (25), bivši srpski reprezentativac koji je igrao u Partizanu, Benfici, Liverpoolu, Fenerbahčeu, Sportingu, Hull Cityju, Anderlechtu, a posljednji klub bio mu je Fulham. S Fulhamom ga ugovor više ne veže, tako da je Marković slobodan igrač.

Marković ima Bešiktaševu ponudu koji mu može dati plaću mnogo veću nego Dinamo, ali Turci imaju probleme s likvidnošću, pa njegovi agenti važu razne opcije, a jedna od njih bila je ponuditi ga Dinamu! Koliko smo saznali, Marković bi došao u Dinamo, a u Maksimiru bi tražio plaću od 900.000 eura.

Marković igra na poziciji desnog krila, može igrati na poziciji polušpice, a i na lijevom krilu. To što je ponuđen Modrima, naravno, ne treba značiti ništa, iskreno ne vjerujemo da će se ta priča ostvariti, navodimo je tek kao kuriozitet. Od 2014. godine bio je u Liverpoolu, a za slavni klub odigrao je samo 34 utakmice.

Liverpool's Lazar Markovic reacts during their English Premier League soccer match against Leicester City at Anfield in Liverpool, northern England January 1, 2015.      REUTERS/Phil Noble (BRITAIN  - Tags: SPORT SOCCER) EDITORIAL USE ONLY. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS.
REUTERS/Phil Noble / REUTERS

Svaki njegov nastup tako je koštao Liverpool oko 400 tisuća eura. Liverpool ga je prije pet godina platio Benfici 25 milijuna eura. U Fulham ga je doveo Claudio Ranieri, legendarni talijanski trener, ali je zadnju utakmicu odigrao 22. veljače ove godine protiv West Hama. Na neki način Marković je zaboravljeni igrač, a njegovi agenti misle da bi karijeru mogao oživjeti u Dinamo.

Linker
14. travanj 2024 17:17