PA Images via Getty Images
PIŠU ŠPANJOLCI

'TRANSFER-BOMBA' UOČI UTAKMICE HRVATSKE I ARGENTINE Kovačić zatražio raskid ugovora s Real Madridom!? Kraljevi nisu dvojili niti sekunde s odgovorom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. lipanj 2018. 13:01

Ponovno se aktualizirala priča oko odlaska Matea Kovačića iz Real Madrida.

Nekoliko španjolskih medija na dan utakmice Hrvatske i Argentine tvrdi da je hrvatski veznjak preko svog predstavnika zatražio raskid ugovora s 'kraljevskim klubom' nakon što je u istom proveo tri sezone po dolasku iz milanskog Intera.

Mateo je kroz te tri sezone za Madriđane odigrao 109 utakmica, ali je većinu startao s klupe te se nikako nije uspio ustaliti u početnih jedanaest. Sada, kako navode Španjolci, traži nove izazove te bi iduću sezonu htio otvoriti u ekipi koja će mu ponuditi neku važniju ulogu.

"Odgovor kluba je bio jasan - 'NE' i nemaju namjeru prihvatiti nikakvu ponudu za njega", piše Sport.

Kovačić je u Realu od ljeta 2015. godine. U tom je razdoblju osvojio devet trofeja uključujući tri Lige prvaka. Startao je u 37 utakmica, a u sredini su mu konkurencija sunarodnjak Luka Modrić, Toni Kroos i Casemiro.

Hrvatskog 24-godišnjeg reprezentativca se najviše povezuje s Juventusom, Milanom, Interom i Schalkeom.

Costa, je li ti dosta?

Diego Costa je jučer zabio Irancima pa na kontu ima 3 gola. Mislite li da će on postati najbolji strijelac SP-a, kladite se OVDJE na tu opciju.

Tečaj kod Germania Sport kladionice je 5,50!

Linker
15. travanj 2024 01:43