Ronald Gorsic / CROPIX
TOTALNI ZAOKRET

TRANSFER HRVATSKOG REPREZENTATIVCA PRETVARA SE U NEVIĐEN SKANDAL Talijanski velikan prijeti tužbom i tvrdi da je sporni intervju izmišljotina!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. siječanj 2019. 14:45

Brojni španjolski i talijanski mediji raspisali su se danas o gotovo pa dogovorenom transferu Marka Roga u Sevillu. Pozivali su se svi na izjavu koju je navodno razgovarajući za ABC de Sevilla dao sportski direktor Napolija Cristiano Giuntoli, ali sada su se javili iz talijanskog velikana i javno demantirali cijelu priču.

Rog je prema informacijama koje su isplivale u utorak ujutro dobio zeleno svjetlo za prelazak u slavni španjolski klub, ali samo na posudbu bez prava otkupa. No, kako se kasnije ispostavilo, cijeli intervju je zapravo jedna velika izmišljotina, barem tako tvrde iz redova ponajboljeg talijanskog kluba.

"Sportski direktor Napolija Cristiano Guintoli nije dao nikakav intervju za ABC. Izjave koje je prenio španjolski medij su netočne i bez ikakve osnove. Sportski direktor poduzet će pravne korake prema odgovornima", stoji u priopćenju Napolija.

NAPLES, ITALY - JANUARY 10:  Marko Rog of SSC Napoli in action during the TIM Cup match between SSC Napoli and AC Spezia at Stadio San Paolo on January 10, 2017 in Naples, Italy.  (Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)
Francesco Pecoraro/Getty Images

Izjava koja je podigla puno prašine:

"Dali smo im zeleno svjetlo za posudbu. Mislimo da je to dobra opcija za Marka. On nam je rekao da želi igrati u Sevilli, no mi ga se ne možemo tek tako odreći. Dajemo mu da idućih nekoliko mjeseci provede u Sevilli, ali onda će nam se vratiti. To smo rekli i njemu i njima", stajalo je ranije tijekom dana u izjavi koju je Giuntoli navodno dao za ABC de Sevilla

Linker
26. travanj 2024 01:34