Pula, 230717.
Na stadionu Aldo Drosina odigrana je utamica Hrvatski telekom Prva liga izmedju momcadi Istra 1961 i Osijeka. Na fotografiji: 23 Milos Mato i igrac Osijeka 27 Lopa Dymirto.
Foto: Srecko Niketic / CROPIX
Foto: Srecko Niketic / CROPIX / CROPIX

ZA RUBRIKU 'VJEROVALI ILI NE'

TRANSFER KAKVOM HRVATSKA DUGO NIJE SVJEDOČILA Nogometaš Istre danas potpisuje za slavnu Benficu, stiže kao zamjena za igrača Barcelone?!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 12.08.2017. u 11:38

 • U petom kolu treće gostovanje za Zeleno-žute odigrava se u Zaprešiću. Trener Darko Raić-Sudar, koji vodi desetu utakmicu Istre 1961, ima mnoštvo kadrovskih teškoća i dvojbenih situacija glede spreme.

  - Naša je momčad doživjela jako puno promjena u odnosu na prošlu sezonu, a slična je situacija i u Interu. Čeka nas zato utakmica s puno novih aktera - kazao je Raić-Sudar.

  Inter i kolegu Toplaka sreće treći put.

  - Iskoristili su dobar raspored i nekoliko, uvjetno rečeno, lakših utakmica. No, sedam bodova u četiri kola odličan je ulazak u sezonu koji zaslužuje respekt. Za momčadi koje prvenstveno brinu za prvoligaški status to je svakako uspjeh te ujedno pokazatelj kvalitete u odnosu na suparnike. Sigurno su dobra momčad.

  Istra je još nedefinirana. Kojom idejom igrati?

  - Uzalud mi bilo koja ideja ako nemam na raspolaganju igrača koji to može sprovesti. Vidjet ću na koga sve mogu računati i prema tome definirati taktički plan - rekao je Raić-Sudar, kojem nedostaju Pavić, Bertoša, Badrov (ozlijeđeni),  Maksimović i Miloš. Nije nikakva tajna da Miloš odlazi, no jučer se počeo nazirati klub u kojem bi trebao nastaviti karijeru. Portugalska A Bola je, naime, donijela informaciju da je u pitanju Benfica, bivši europski prvak koji je baš u njemu našao rješenje za desni bok.