Foto: Srecko Niketic / CROPIX / CROPIX
ZA RUBRIKU 'VJEROVALI ILI NE'

TRANSFER KAKVOM HRVATSKA DUGO NIJE SVJEDOČILA Nogometaš Istre danas potpisuje za slavnu Benficu, stiže kao zamjena za igrača Barcelone?!

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 12. kolovoz 2017. 13:38

U petom kolu treće gostovanje za Zeleno-žute odigrava se u Zaprešiću. Trener Darko Raić-Sudar, koji vodi desetu utakmicu Istre 1961, ima mnoštvo kadrovskih teškoća i dvojbenih situacija glede spreme.

- Naša je momčad doživjela jako puno promjena u odnosu na prošlu sezonu, a slična je situacija i u Interu. Čeka nas zato utakmica s puno novih aktera - kazao je Raić-Sudar.

Inter i kolegu Toplaka sreće treći put.

- Iskoristili su dobar raspored i nekoliko, uvjetno rečeno, lakših utakmica. No, sedam bodova u četiri kola odličan je ulazak u sezonu koji zaslužuje respekt. Za momčadi koje prvenstveno brinu za prvoligaški status to je svakako uspjeh te ujedno pokazatelj kvalitete u odnosu na suparnike. Sigurno su dobra momčad.

Istra je još nedefinirana. Kojom idejom igrati?

- Uzalud mi bilo koja ideja ako nemam na raspolaganju igrača koji to može sprovesti. Vidjet ću na koga sve mogu računati i prema tome definirati taktički plan - rekao je Raić-Sudar, kojem nedostaju Pavić, Bertoša, Badrov (ozlijeđeni), Maksimović i Miloš. Nije nikakva tajna da Miloš odlazi, no jučer se počeo nazirati klub u kojem bi trebao nastaviti karijeru. Portugalska A Bola je, naime, donijela informaciju da je u pitanju Benfica, bivši europski prvak koji je baš u njemu našao rješenje za desni bok.

Linker
20. travanj 2024 15:03