REUTERS
NOGOMETNI MERCATO

TRANSFER KOJEG JE MALOTKO OČEKIVAO! UNITED ZA 75 MILIJUNA EURA DOVODI NOVOG STOPERA Parižani u lovu na veznjaka, Inter će otkupiti ugovor Politana

Piše: HinaObjavljeno: 22. ožujak 2019. 17:33

Iako je u rujnu prošle godine produžio ugovor sa Leicesterom do lipnja 2023., engleski reprezentativni stoper Harry Maguire (26) ovog bi ljeta trebao prijeći u Manchester United u transferu vrijednom 75 milijuna eura, objavili su u petak britanski mediji.

U Manchester Unitedu bi trebao imati godišnju plaću od osam milijuna eura, što je dvostruko više od njegove sadašnje zarade u Leicesteru.

Iako je 75 milijuna eura ogroman novac za jednog stopera, rekordni transfer kad su u pitanju braniči i dalje drži nizozemski stoper Virgil van Dijk, za kojeg je Liverpool platio Southamptonu 87 milijuna eura.

Maguire je došao u Leicester u ljeto 2017. iz Hull Cityja, a "lisice" su za njega platile 14 milijuna eura.

Herrera prelazi u PSG

Veznjak Manchester Uniteda Ander Herrera (29), kojemu u ljeto ističe ugovor, karijeru bi trebao nastaviti u Paris St-Germainu. Britanski mediji objavili su u petak da Herrera već pregovara sa PSG-om, koji mu nudi trogodišnji ugovor vrijedan 27 milijuna eura.

Manchester United je 2014. platio Athleticu iz Bilbaoa 36 milijuna eura za Herreru, a u ljeto će španjolski veznjak otići iz kluba bez odštete.

Inter će otkupiti ugovor Mattea Politana

Talijanski prvoligaš Inter po završetku sezone otkupit će od Sassuola ugovor krilnog nogometaša Mattea Politana (25), koji se je odlično snašao u "nerazzurrima", objavili su u petak talijanski mediji.

Politano je prošlog ljeta za pet milijuna eura stigao u Inter na jednogodišnju posudbu, i u 36 utakmica je upisao pet golova i šest asistencija. Otkup njegova ugovora koštat će Inter 20 milijuna eura.

Linker
26. travanj 2024 15:48