Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images
BOMBA IZ NJEMAČKE!

TRANSFER ŽIVOTA! ANDREJ KRAMARIĆ ODLAZI U JEDAN OD NAJVEĆIH KLUBOVA EUROPE Najbolji strijelac Bundeslige dobio uvjet - ili ostaješ, ili dolazi Hrvat

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. lipanj 2017. 13:13

Iako se nedavno pojavila vijest kako je hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić pred vratima Bayerna, mediji u Njemačkoj donose novi zaokret u cijeloj priči prema kojoj bi najbolji igrač Hoffenheima prošle sezone mogao završiti u Borussiji iz Dortmunda.

Naime, ovaj transfer uvelike bi mogao ovisiti o odlasku najboljeg strijelca Bundeslige, Pierrea-Emericka Aubameyanga kojem su u Borussiji postavili ultimatum. Odnosno Gabonac ima rok do 26. srpnja da se izjasni hoće li ostati ili otići. Ukoliko sjajni napadač napusti Borussiju, onda u obzir dolazi dovođenje njegovog nasljednika među kojima se spominje i hrvatski nogometni reprezetnativac.

Osim Kramarića na listi su još Lucas Alrario iz River Platea i Malagin napadač Sandro Ramirez. Ipak, valja pričekati i vidjeti kako će se čitava situacija s Gaboncem rasplesti, ali zainteresiranih ima, Manchester City, Liverpool, Milan i PSG samo su neki od klubova koji bi od iduće sezone voljeli vidjeti Aubameyanga u svojim redovima.

Kada je Andrej u pitanju, on je sa 15 golova i osam asistencija sedmi igrač Bundesligi po učinku, a kad se zbroje te dvije kategorije, i najbolji Hrvat u ligama Petice 2016/17. s 23 boda.

Linker
20. travanj 2024 20:56