REUTERS/Albert Gea
REUTERS

BROJKE OTKRIVAJU SVE O IVANU

TRENER BARCELONE POTVRDIO ONO ŠTO SE PRIČALO MJESECIMA Rakitić je mogao otići iz Barcelone: 'Ovo je sjajna vijest!'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.03.2017. u 14:14

 • Nakon višemjesečnih nagađanja o odlasku iz Barcelone i ponudama iz Engleske, Ivan Rakitić je ovoga petka, na svoj 29. rođendan potpisao novi ugovor s Barcelonom.

  Hrvatski reprezentativac produžio je vjernost katalonskom klubu do 2021. godine, a odštetna klauzula navodno se popela na 125 milijuna eura.

  O velikom 'dealu', do kojeg nije došlo ni lako i ni brzo, progovorio je uoči nedjeljnog gostovanja kod Deportiva i trener Luis Enrique.

  Slavni Španjolac koji je već objavio da na kraju sezone napušta klub sada je potvrdio da su priče o ponudama za Rakitića bile itekako stvarne.

  "Rakitić je imao ponude drugih klubova i zato je dogovor s njim i njegov ostanak u klubu zaista sjajna vijest. Pogotovo s obzirom na kvaitetu njegovih nastupa i brojke koje ovdje ima. Uz sve to, on je ujedno igrač koji stalno traži poboljšanje i napredak u svojoj igri", rekao je Enrique.

  Iako se proteklih mjeseci nagađalo da Raketa nije u najboljim odnosima s Enriquem te da je zato ispao iz prve momčadi, statitika pokazuje da je Hrvat u mandatu španjolske legende igrao više od Messija, Neymara, Suareza...

    

  Iz drugih medija