REUTERS/Albert Gea
PIŠE GAZZETTA

TRENER EUROPSKOG VELIKANA OD UPRAVE ZATRAŽIO RAKITIĆEV TRANSFER Posao hrvatskom reprezentativcu mogao bi poremetiti već zaboravljeni srpski as

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. listopad 2019. 18:36

Medijski napisi o potencijalnom odlasku Ivana Rakitića iz Barcelone u zimskom prijelaznom roku dobili su novu dimenziju.

Od ranije je poznato da se minutažoom nezadovoljni hrvatski reprezentativac nalazi na listi želja milanskog Intera, a sada je Gazzetta dello Sport lansirala vijest da je Interov trener Antonio Conte od uprave zatražio da mu dovede hrvatskog veznjaka.

Gazzetta apostrofira Rakitićevo nezadovoljstvo u klubu s Camp Noua, kao i njegovu nedavnu izjavu u kojoj je rekao da bi bio voljan promijeniti klub ukoliko u Barceloni ne bude imao prave prilike.

Screenshot

Talijanski list ističe kako je uz Rakitića Conte bacio oko i na srpskog defenzivnog veznjaka Manchester Uniteda Nemanju Matića.

Conte je trenirao Matića u Chelseaju i bio je nezadovoljan kada ga je londonski klub odlučio prodati Manchester Unitedu, a jedino ostaje nepoznato je li jedan potencijalni transfer isključuje drugi ili je Inter spreman dovesti i Rakitića i Matića.

Linker
19. travanj 2024 08:37