Luciano Spalletti
 Reuters / Stefano Rellandini / REUTERS
'ON JE NJIHOV MOZAK'

TRENER INTERA PONOSAN ŠTO JE MODRIĆ ŽELIO U NJEGOVU SVLAČIONICU, ALI NE MOŽE PREŽALITI JEDNO: 'Bili bismo strašno jaki da nekim čudom dođe kod nas'

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 13. kolovoz 2018. 13:36

Interov trener Luciano Spalletti je sretan što je Luka Modrić imao želju doći u njegov klub, međutim, pomirio se s tim da će hrvatski reprezentativac i dalje ostati u Madridu jer ga Realov predsjednik Florentino Perez neće pustiti sa Santiago Bernabeua ovoga ljeta.

Talijanski mediji tvrde da Nerazzurri i dalje pritišću Madriđane, odnosno da nisu odustali od hrvatskog veznjaka, ali nakon što su madridski sportski listovi Marca i AS objavilo kako će Modrić produžiti ugovor s Kraljevskim klubom i ostati Blancos, priča s Interom je ‘zamrla’.

- Ne znam što će se dogoditi, ali sam sretan što je netko poput Modrića, koji je osvojio Ligu prvaka i bio drugi na svijetu s reprezentacijom, želi postati član Intera - istaknuo je Spalletti pa dodao:

- Činjenica što želi odjenuti naš dres me ispunjava veseljem. Smatram kako je jako teško da klub dovede takvog igrača i ponosan sam što su napravili apsolutno sve da ga dovedu na Meazzu.

No, unatoč svemu, Spalletti je svjestan da ipak neće trenirati Modrića...

- Nažalost, mislim da ipak neće doći zato što Real želi zadržati takvog igrača. On je njihov mozak, ne znam kako bi ga nadomjestili. Znam da bismo mi bili uistinu jaki da nekim čudom dođe kod nas - završio je Spalletti.

Sukladno tome, Inter se navodno okrenuo dovođenju nekog drugog za vezni red.Najavili su kako će pokušati potpisati još jednog veznjaka te imaju nekog u “rukavu” takvog igrača.

Linker
26. travanj 2024 09:12