Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group G - AS Roma v Real Madrid - Stadio Olimpico, Rome, Italy - November 27, 2018 Real Madrid's Luka Modric in action with Roma's Ante Coric REUTERS/Alessandro Bianchi - RC17A22EA1C0
REUTERS/Alessandro Bianchi

ODLUKA JE NA ROMI

TRENUTAK ODLUKE ZA ANTU ĆORIĆA Nakon polusezone u kojoj je odigrao svega 45 minuta na stolu ima nekoliko ponuda, otac progovorio o aktualnoj situaciji

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.01.2019. u 15:43

 • Jedan od hrvatskih igrača koji se ovog siječnja često medijski dovodi u kontekst potencijalnog transfera je Ante Ćorić (21).

  Bivši veznjak Dinama, a aktualni član Rome, nije se naigrao u debitantskoj sezonu u dresu rimskog kluba. Iza njega su tek dva nastupa i 45 odigranih minuta u polusezoni.

  Talijanski mediji tvrde da su interes za Ćorićem pokazali klubovi poput Parme, Cagliarija, Sassuola i Bologne. O toj temi sada se oglasio igračev otac i agent Miljenko.

   

  "Ante je Romin igrač i tako se ponaša. Iz kluba nam nisu ništa javili i zasad će ostati u Romi. Primili smo neke pozive, postoji inters, ali čekamo Romu da donese odluku", rekao je Miljenko Ćorić, čije riječi prenosi LaRoma24.

  Trenutnu tržišnu vrijednost Ćorića, koji je ugovorno s Romom vezan do ljeta 2023. godine, Transfermarkt.de procjenjuje na 7 milijuna eura.

  Iz drugih medija