Soccer Football - Champions League Round of 16 First Leg - Chelsea vs FC Barcelona - Stamford Bridge, London, Britain - February 20, 2018 Chelsea manager Antonio Conte REUTERS/Eddie Keogh - RC14112B21C0
REUTERS/Eddie Keogh / REUTERS

PIŠU TALIJANI

TROFEJNI TALIJANSKI TRENER VRAĆA SE U SERIE A NA VELIKA VRATA? Bivši predsjednik Talijanskog saveza otkrio malo poznati detalj i za čime i danas žali

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.03.2019. u 19:40

 • Prema riječima Carla Tavecchija, bivšeg predsjednika Talijanskog nogometnog saveza, Antonio Conte (47) bi se uskoro mogao vratiti treniranju u Italiji.

  Conte je bez posla od srpnja 2018. godine kada je smijenjen s menadžerske klupe Chelseaja. Otad se medijski naveliko nagađalo o njegovom mogućem povratku u u trenerske klupe, ali to se dosad nije dogodilo.

  "Conte se želi vratiti treniranju u Italiji. On je istinski vođa, prava vrijednost za naš nogomet", rekao je Tavecchio.

  Onda je otkrio stvar za kojom žali.

  "Da sam mu dao novac koji je tražio 2016. godine vjerojatno bismo igrali na Svjetskom prvenstvu", dodao je Tavecchio za talijanske medije, aludirajući, dakako, na Mundijal u Rusiji koji su Azzurri propustili.

  Iskusni talijanski trener vodio je talijansku reprezentaciju između 2014. i 2016. godine, a u posljednje vrijeme talijanski mediji ga učestalo povezuju s mogućim preuzimanjem trenerske klupe Rome ili Intera.

  Iz drugih medija