REUTERS/Murad Sezer
BRILJIRA U POSLJEDNJE VRIJEME

TURSKI MEDIJI SE RASPISALI O ODLASKU DOMAGOJA VIDE Navodno ga žele dva premierligaša, a spominje se i selidba u Barcelonu!

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 30. travanj 2019. 10:21

Nezadovoljno proteklih tjedana vrti glavom predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan, jer već sigurni naslov njegovom omiljenom klubu Istanbulu Basaksehiru, čiji je čelnik Göksel Gümüsdag muž nećakinje Erdoganove supruge, lagano klizi iz ruku.

Momčad koju vodi trener Abdullah Avci u posljednja je tri ligaška kola uspjela osvojiti samo bod i dozvolila da joj se potpuno približe već otpisani gradski rivali Galatasaray i Bešiktaš.

Senol Günes će na kraju sezone preuzeti reprezentaciju Turske, ali prije toga želi se sa stilom oprostiti od Bešiktaša kojeg vodi od 2015.

Nanizali su Crni orlovi čak šest uzastopnih pobjeda u prvenstvu, a bez poraza su 13 kola, od 22. prosinca prošle godine. Samo tri boda četiri kola prije kraja Istanbul Basaksehir sada ima više od Bešiktaša...

Tennis - ATP 500 - Barcelona Open - Real Club de Tenis Barcelona, Barcelona, Spain - April 28, 2019  Austria's Dominic Thiem celebrates with the trophy after winning the Barcelona Open  REUTERS/Albert Gea - RC1D658F38F0
Screenshot: Reddit

Jedan od najboljih u Günesovoj momčadi u posljednje vrijeme je hrvatski reprezentativac Domagoj Vida, koji je jučer proslavio 30. rođendan uz tortu u klupskom kampu. U posljednja četiri kola Vida je zabio čak tri pogotka, svoje prve golove u sezoni.

Posljednji put Vida je tri ligaška gola u sezoni zabio u sezoni 2016./17. kad je bio član kijevskog Dynama. Senzacijama skloni turski mediji odmah su se raspisali o odlasku Vide na kraju sezone iz kluba s kojim ga ugovor veže do 2022. Naglašavaju Turci da Vidu u svojim redovima žele premierligaši Tottenham i Wolverhampton, a kao najnovijeg interesenta izdvajaju Espanyol.

U Barceloni, navodno, nisu zadovoljni stoperskim tandemom koji čine Naldo i Mario Hermoso te im je Vida ovog ljeta visoko na listi prioriteta.

Linker
24. travanj 2024 12:46