REUTERS/Michaela Rehle
BIO JE VELIKA ŽELJA

'TUŽNO JE TO ŠTO SE DOGODILO I SVIMA NAM JE ŽAO! TRANSFER? ZNATE DA NEĆU KOMENTIRATI' Braco progovorio o zvijezdi koja je bila glavna meta Bayerna

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. kolovoz 2019. 11:00

Engleski nogometni prvak Manchester City prvih će šest mjeseci nove sezone biti bez njemačkog reprezentativca Leroya Sanea (23) koji se mora podvrgnuti operaciji prednjih križnih ligamenata desnog koljena, a u posljednje vrijeme za njega je velik interes pokazao Bayern, ali je transfer u konačnici propao.

Sane je tešku pozljedu zadobio tijekom utakmice engleskog Superkupa protiv Liverpoola u nedjelju koju je City dobio sa 1-0.

- Leroy će biti operiran tijekom sljedećeg tjedna, klub će mu pružiti svu potporu tijekom oporavka - objavio je City.

LONDON, ENGLAND - AUGUST 04: Jurgen Klopp, Manager of Liverpool talks to Leroy Sane of Manchester City as he leaves the pitch with an injury during the FA Community Shield match between Liverpool and Manchester City at Wembley Stadium on August 04, 2019 in London, England. (Photo by Clive Mason/Getty Images)
Clive Mason/Getty Images / Getty Images
Sane

Na ozljedu se osvrnuo i sportski direktor Bayerna, Hasan Salihamidžić.

- On je nogometaš Manchestera. Tužno je to što se dogodilo i svima nam je žao zbog te ozljede. Želimo mu što brži oporavak - kazao je popularni 'Braco' i dodao:

- Jasno vam je da trenutno neću komentirati špekulacije oko njegovog transfera.

Linker
19. travanj 2024 00:01