REUTERS
ŠPANJOLCI SE RASPISALI

U BARCELONI POTPUNO IZGUBILI ŽIVCE I POSLALI POSLJEDNJE UPOZORENJE ZVIJEZDI S NOU CAMPA Katalonci zaprijetili - ponovi to još samo jednom i letiš!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. lipanj 2019. 11:30

Čalnici Barcelone izgubili su živce s mladom zvijezdom kluba, Ousmaneom Dembéléom koji je prema napisima španjolskih medija još jednom prekršio klupsku disciplinu.

Otkako je stigao na Nou Camp Dembélé je nekoliko puta zakasnio na trening, a ovog puta to je bio slučaj uoči finalne utakmice Kupa kralja koju je Barcelona igrala protiv Valencije prošlog mjeseca.

Kako prenosi španjolski list AS, u klubu su zaprijetili igraču da će ga staviti na transfer listu ukoliko se slično ponovni. Francuz je rekao kako je trening propustio zbog ozljede teteive koju je zadobio u utakmici protiv Celte početkom svibnja i da je u tom vrijeme radio s posebnim fiziotarapeutom kako bi se što prije oporavio.

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v FC Barcelona - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - March 2, 2019   Barcelona's Ousmane Dembele reacts        REUTERS/Juan Medina
REUTERS

U izvještaju se također navodi da je trener Ernesto Valverde nije puno toga rekao o spomenutom incidentu, ali razumljivo je da su čelnici kluba upozorili Dembelea da će biti prebačen na transfer listu ukoliko se to ponovo dogodi.

I ranije je Dembele punio naslovnice zbog svojeg kašnjenja na treninge, kada se spominjalo igranje video igrica u kasnim večernjim satima, a niti s prehranom nije bio na 'ti'. Očito je da je Kataloncima sve to dosadilo i morali su poduzeti drastične mjere kako bi Francuza doveli u red.

Linker
20. travanj 2024 06:51