Soccer Football - Copa del Rey - Semi Final Second Leg - Real Madrid v FC Barcelona - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - February 27, 2019 Barcelona's Luis Suarez celebrates their second goal with Ousmane Dembele and team mates REUTERS/Juan Medina
REUTERS

ŠPANJOLCI SE RASPISALI

U BARCELONI POTPUNO IZGUBILI ŽIVCE I POSLALI POSLJEDNJE UPOZORENJE ZVIJEZDI S NOU CAMPA Katalonci zaprijetili - ponovi to još samo jednom i letiš!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 11.06.2019. u 09:30

 • Čalnici Barcelone izgubili su živce s mladom zvijezdom kluba, Ousmaneom Dembéléom koji je prema napisima španjolskih medija još jednom prekršio klupsku disciplinu.

  Otkako je stigao na Nou Camp Dembélé je nekoliko puta zakasnio na trening, a ovog puta to je bio slučaj uoči finalne utakmice Kupa kralja koju je Barcelona igrala protiv Valencije prošlog mjeseca.

  Kako prenosi španjolski list AS, u klubu su zaprijetili igraču da će ga staviti na transfer listu ukoliko se slično ponovni. Francuz je rekao kako je trening propustio zbog ozljede teteive koju je zadobio u utakmici protiv Celte početkom svibnja i da je u tom vrijeme radio s posebnim fiziotarapeutom kako bi se što prije oporavio.

  Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v FC Barcelona - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - March 2, 2019 Barcelona's Ousmane Dembele reacts REUTERS/Juan Medina
  REUTERS
   

  U izvještaju se također navodi da je trener Ernesto Valverde nije puno toga rekao o spomenutom incidentu, ali razumljivo je da su čelnici kluba upozorili Dembelea da će biti prebačen na transfer listu ukoliko se to ponovo dogodi.

  I ranije je Dembele punio naslovnice zbog svojeg kašnjenja na treninge, kada se spominjalo igranje video igrica u kasnim večernjim satima, a niti s prehranom nije bio na 'ti'. Očito je da je Kataloncima sve to dosadilo i morali su poduzeti drastične mjere kako bi Francuza doveli u red.

  Iz drugih medija