REUTERS/Andreas Gebert
O TOME SE ŠUŠKA

U BAYERNU SU PRONAŠLI ZAMJENU ZA ARJENA ROBBENA Kovačev klub je spreman oboriti rekord i posegnuti u džep najdublje dosad?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2018. 10:34

U redovima Bayerna imaju puno problema.

Nakon tri utakmice u nizu bez pobjede na udaru kritika našao se trener Niko Kovač, mediji pišu o nezadovoljstvu u svlačionici, a stručnjaci razglabaju o tome jesu li neke zvijezde spremne za otpis, među prvima vremešni veterani Arjen Robben (34) i Franck Ribery (35).

Navodno su u Bayernu pronašli idealno pojačanje koje bi mogli pokušati dovesti već u siječnju. Riječ je o Cengizu Ünderu. Ovaj 21-godišnji desnokrilni igrač član je Rome od 2017. godine kada je prešao iz Basaksehira za 13.4 milijuna eura odštete.

Calciomercato tvrdi, a Sport Bild prenosi da su Bayernovi čelnici spremni platiti čak 60 milijuna eura za ovog turskog reprezentativca koji se nalazi na radaru i Manchester Cityja i Arsenala.

Hoće li na kraju i doći do transfera, ostaje za vidjeti, ali u slučaju da se posao realizira bio bi to najskuplji transfer u povijesti Bavaraca...

ROME, ITALY - OCTOBER 02:  Cengiz Under of AS Roma celebrates after scoring the team's third goal during the Group G match of the UEFA Champions League between AS Roma and Viktoria Plzen at Stadio Olimpico on October 2, 2018 in Rome, Italy.  (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)
Paolo Bruno/Getty Images

Linker
19. travanj 2024 09:00