Robbie Burton
 Naomi Baker/Getty Images / Naomi Baker Getty Images
VELIKI POSAO

U DINAMO JE DOŠAO NOVI 'DANI OLMO'! MODRI ZAKLJUČILI JOŠ JEDAN SENZACIONALAN TRANSFER Na Maksimir stigao vezni nogometaš Arsenala!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. veljača 2020. 23:35

Dinamo je u ponedjeljak navečer zgotovio još jedan veliki transferni posao. U Maksimir dolazi Robbie Burton (20), veznjak londonskog Arsenala.

Transfer uistinu zvuči senzacionalno, jer dovesti igrača koji je igrao u Topnicima u kategoriji U-23, zaista je vrhunski podvig zagrebačkog kluba, te još jedan dokaz kako je Dinamo vrlo zanimljiva oaza za igrače iz raznih europskih klubova, pa čak i iz onih najvećih. Posao oko dovođenja Burtona trajala je neko vrijeme i eto zgotovljen je baš u ponedjeljak.

Dečko bi se trebao vrlo brzo pojaviti u Zagrebu, možda već sutra. O njemu znamo da ima državljanstvo Wallesa i Engleske, te da se radi o iznimno kvalitetnom nogometašu koji će za početak, kao i mnogi mladi igrači koji dolaze u plavi klub, biti priključen drugoj momčadi, ali po onome što saznajemo uskoro bi mogao biti i sastavni dio prve garniture Bjeličinog sastava.

LONDON, ENGLAND - APRIL 16:  Robbie Burton of Arsenal in action during the FA Youth Cup Semi Final 2nd Leg match between Arsenal and Blackpool at Emirates Stadium on April 16, 2018 in London, England.  (Photo by Naomi Baker/Getty Images)
Naomi Baker/Getty Images / Naomi Baker Getty Images
Robbie Burton

​Eto, nakon Danija Olma koji je stigao iz Barcelone kao klinac, sada iz velikog kluba dolazi mladić već u zrelim godinama koji po informacijama koje imamo nudi veliku perspektivu i talent koji bi trebao oblikovati u Zagrebu.

Linker
24. travanj 2024 12:37