Filip Benković (prvi lijevo) u dresu Dinama
 Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
O TOME SE PRIČA

U DINAMU VEĆ PRONAŠLI ZAMJENU ZA ASA NA ODLASKU? Upoznajte igrača koji bi uskoro mogao zaigrati na Maksimiru, a Modri će s njim proći jako povoljno

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. svibanj 2018. 16:42

Po onome što saznajemo u maksimirskim dvorima, na ljeto se dovode igrači koji bi trebali biti dobre zamjene onima koji će otići. Naravno, najlakše je napisati pojačanja, ali to ćemo vidjeti tek kad nova lica stignu u plavu svlačionicu.

Naravno da će odlazak izvrsnog Borne Sose biti dosta veliki hendikep, jer takvog kvalitetnog lijevog bočnog iznimnog potencijala teško je pronaći, konačno cifra koju će Stuttgart poslati u Maksimir najbolje govori o tome. Ostati samo na Čehu Janu Lecjaksu koji se baš nije iskazao ne bi bilo smisla, pa su u Dinamu krenuli u potragu za lijevim bočnim. I to u vrlo ozbiljnu potragu.

Izvori bliski klubu vele da je na radaru Dinama momak iz Kameruna, lijevi bočni Fabrice Gael Ngah (20) koji igra u Maroku za klub Diffa El Jadida, a tržišna cijena na Transfermarktu mu iznosi 750 tisuća eura. Naravno da izgleda skromno, ali i za Bornu Sosu isti izvor navodi cijenu od 1,5 milijuna eura, a vidjeli smo da Stuttgart nudi 8 milijuna. Cijene izvješene na Transfermarktu su ponekad čisti promašaj.

Da se radi vjerojatno o dobrom i perspektivnom mladom nogometašu govori podatak da je odigrao sedam utakmica za mladu reprezentaciju Kameruna U-20, a 25. ožujka ove godine debitirao je kao član udarne postave A selekcije Kameruna na prijateljskoj utakmici protiv Kuvajta.

Borna Sosa
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Borna Sosa

Hoće li se transfer ostvariti, treba vidjeti, ali informacije govore da je Kamerunac vrlo ozbiljna opcija.

Linker
17. svibanj 2024 00:07