REUTERS/Dylan Martinez
'GRAĐANI' POSTAJU JOŠ OPASNIJI

U ISTOM DANU DVA GRANDIOZNA TRANSFERA! Pep Guardiola za vrtoglavih 68 milijuna eura doveo 'jednog od najuzbudljivijih igrača Premiershipa'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. srpanj 2018. 01:12

Manchester City je potvrdio svoje prvo veliko pojačanje za nadolazeću sezonu. Dres 'Građana' će od sada nositi Riyad Mahrez, Alžirac koji u redove prvaka stiže iz Leicester Cityja.

Prema pisanjima britanskih medija, Pep Guardiola je za 27-godišnjaka izdvojio 68 milijuna eura, a taj bi iznos mogao porasti sve do 85 sa svim mogućim bonusima.

Mahrez je potpisao ugovor na pet godina i nosit će dres s brojem 26.

"Sretan sam što dolazim u City, klub koji igra sjajan nogomet pod Pepom Guardiolom. Gledanje njihove igre bio je pravi užitak. Pep teži napadačkom nogometu, a to je za mene savršeno. Ovaj klub redefinira način engleskog nogometa i ja sam htio biti dio toga. Vjerujem da ćemo biti uspješni u nadolazećim godinama, kao i da ću napredovati pod Pepom", poručio je Alžirac preko službenih stranica kluba.

"Riyad je iznimno talentirani igrač koji pobjeđuje braniče i stvara prostor. Kroz nekoliko posljednjih godina se prometnuo u jednog od najuzbudljivijih igrača Premiershipa", poručio je Txiki Begiristain, jedan od direktora Manchester Cityja.

Mahrez je, podsjetimo, bio jedan od ključnih igrača u Leicesterovom pohodu na naslov prvaka 2016. godine, a u njihovom je dresu upisao 179 nastupa i pritom ubilježio 48 golova.

Linker
25. travanj 2024 15:42