Denis Doyle/Getty Images
HRVATSKA KOLONIJA U MILANU

U MILANU JEDNOSTAVNO NE ODUSTAJU, POKUŠAT ĆE MODRIĆA DOVESTI U INTER NA ZIMU? Talijani otkrivaju novu senzaciju, Luka navodno već sve rekao suigračima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. rujan 2018. 10:02

Velika vijest stiže iz Italije. Neimenovani izvor tvrdi da će milanski Inter pokušati realizirati transfer Luke Modrića iz Real Madrida u siječnju 2019.

Talijanski portal Sport Mediaset tvrdi da je hrvatski kapetan otkrio svojim suigračima u Milanu da im se u zimskome prijelaznom roku namjerava pridružiti u talijanskoj Serie A.

Njegovi suigrači i veliki prijatelji iz reprezentacije Šime Vrsaljko, Ivan Perišić i Marcelo Brozović igraju za Nerazzurre, a to bi trebao biti ključan faktor u Lukinoj namjeri da prijeđe u Inter.

Podsjetimo, ovoga se ljeta naveliko pisalo u Modrićevu potencijalnom transferu u milanski Inter, a sve je završilo demantijem talijanskoga kluba te najavama madridskog Reala o velikoj tužbi koju spremaju za Nerazzurre zbog navodnog neovlaštenog razgovora s predstavnicima milanskog Intera iako je Modrić i dalje pod ugovorom u Realu.

Ova bi vijest mogla ponovno izazvati žestoke reakcije uprave Real Madrida i ostaje za vidjeti kako će se situacija razvijati do zimskoga prijelaznog roka.

Linker
20. travanj 2024 10:11