Paolo Rattini/Getty Images
STIGLA JE PRVA REAKCIJA

'U OVOJ PRIČI NEMA NIČEGA' Poznati Nijemac demantirao vijest koja je glasno odjeknula: 'Već se toliko toga pričalo o Mandžukiću...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. svibanj 2019. 16:05

Izgleda kako je priča o potencijalnom transferu Marija Mandžukića u redove Borussije Dortmund, barem trenutno, daleko od istinite.

Glasno je jutros odjeknula priča s Bilda po kojoj je savjetnik Borussije, Matthias Sammer 'preporučio' čelnicima kluba da u svoje redove dovedu hrvatskog napadača.

Gotovo pa svi njemački mediji, pa zatim i oni u Hrvatskoj, prenijeli su vijest o potencijalnom transferu. Bild je otišao toliko daleko da je čak tvrdio kako su i sami čelnici zainteresirani, no sada je sve demantirao prozvani Sammer.

GENOA, ITALY - MARCH 17:  Mario Mandzukic of Juventus reacts during the Serie A match between Genoa CFC and Juventus at Stadio Luigi Ferraris on March 17, 2019 in Genoa, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
Valerio Pennicino/Getty Images

"U ovoj priči nema ničega. Već se toliko toga o Mandžukiću pričalo prošle godine", rekao je Sammer za Eurosport aludirajući na sve one priče o istom transferu koje su se pojavljivale tijekom proteklog ljeta.

Mandžo ima ugovor s Juventusom koji vrijedi do ljeta 2021. godine. U talijanskog je diva, podsjetimo, stigao 2015. godine iz Atletico Madrida u transferu vrijednom 21 milijun eura. U dresu 'Stare dame' odigrao je 162 utakmice i pritom postigao 44 pogotka i 24 asistencije.

Linker
23. travanj 2024 11:38