Boris Kovacev/ CROPIX
ČEKA SE POTPIS

U POSLJEDNJI TREN 'UKRADEN' TRANSFER ANTE REBIĆA Hrvatski reprezentativac izostavljen iz kadra na vlastiti zahtjev, propao mu posao s Interom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. rujan 2019. 19:35

Prema napisima talijanskih i njemačkih medija Ante Rebić posljednjeg će dana prijelaznog roka definitivno promijeniti klub i napustiti Eintracht.

U subotu smo pisali kako će njegov novi klub najvjerojatnije biti milanski Inter koji ga je trebao dovesti kao zamjenu za Mattea Politana koji je trebao prijeći iz Intera u Fiorentinu. Ali Inter je na kraju odustao od puštanja Politana, a samim time i dovođenja Rebića. Takvu je situaciju spretno iskoristio Milan, ubacio se i 'preoteo' Rebićev transfer.

Talijanski mediji tvrde da će Rebić tako završiti u Milanu koji će ga posuditi do kraja sljedeće sezone uz obvezu otkupa za odštetu koja će iznositi između 25 i 30 milijuna eura, ali može narasti ovisno o broju nastupa hrvatskog reprezentativca u prvoj sezoni.

U međuvremenu se oglasio i Eintracht koji je priopćenjem poručio kako Rebić ne konkurira za današnju bundesligašku utakmicu protiv Fortune isključivo na vlastiti zahtjev.

(Ante Rebic is not in the squad today at his own request)

Njemački i talijanski Sky Sport složni su kako će Rebić karijeru nastaviti u Milanu i da se samo čeka potvrda transfera, a navode i da bi pravac Frankfurta trebao dosadašnji napadač Milana Andre Silva.

Da cijela priča drži vodu, iako konkretno nije spominjao imena, potvrdio je i Fredi Bobić, sportski direktor Eintrachta.

"Da, Rebić je tražio da ne igra, a mogu potvrditi da smo u pregovorima s jednim klubom kojeg neću otkrivati. Ali trebali bismo i dobiti jednog igrača, kojeg također neću imenovati", rekao je Bobić.

Linker
19. travanj 2024 02:43