Reuters
NA POMOLU VELIKI POSAO?

U SENZACIONALNOJ RAZMJENI DVA HRVATA U GLAVNIM ULOGAMA Milan otpisao Strinića, dva kluba zainteresirana za njegov transfer!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. kolovoz 2019. 10:37

Iako je prijelazni rok u Engleskoj, najvećem nogometnom tržištu, već odavno završen, i dalje se događaju zanimljivi transferi diljem Europe, a posebne priče su glasine oko pojedinih poslova. U njima posljednjih dana glavnu ulogu često imaju hrvatski nogometaši, a u one posljednje su opet uključeni Ivan Rakitić i Mario Mandžukić.

Tako španjolska Marca donosi kako je sportski direktor Juventusa Fabio Paratici dva dana boravio u Barceloni kako bi dogovorio dolazak Ivana Rakitića i mladog lijevog beka Juana Mirande u redove 'Stare dame'. Talijanski klub bi dva igrača katalonskog kluba doveo principom razmjene – za Rakitića bi u drugom smjeru otišao Emre Can, a za Mirandu Daniele Rugani.

U istom tekstu Marca spominje i kako bi se u cijelom poslu Juventus želio riješiti i Marija Mandžukića, ali španjolski mediji ne spominju bi li 'Mandžo' u cijeloj priči također završio u Barceloni ili u nekom trećem klubu.

Dok čekamo rasplet situacije s Rakitićem i Mandžukićem, malo je poznatija sudbina Ivana Strinića u Milanu. Direktor Rossonera Paolo Maldini je objavio kako Milan više ne računa na Strinića, a talijanski mediji javljaju kako je on najbliži SPAL-u, ali i da bi mogao otići u Francusku, u redove Nice.

Što se ostalih hrvatskih nogometaša tiče spomenimo kako je Marko Pajač, 26-godišnji obrambeni igrač, promijenio klub. On je iz Cagliarija otišao u Genovu koja ga je dovela na posudbu s opcijom otkupa.

Linker
18. travanj 2024 11:06