Getty Images
(NE)MOGUĆI TRANSFER

UGLEDNI TALIJANSKI LIST DODATNO RASPALIO MAŠTU INTEROVIH NAVIJAČA 'Lukina supruga Vanja Bosnić nazvala je Inter i pitala: Želite li Modrića?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2018. 14:03

Luka Modrić danas je prva vijest ugledne Gazzette dello Sport, a njegov 'nemogući' transfer iz Reala u Inter jedna od priča dana u svim talijanskim medijima.

"Luda ideja o prelasku Luke Modrića i dalje izaziva oduševljenje kod Interovih navijača", piše Gazzetta i donosi nove detalje u priči koja zasad tek malo podsjeća na onu o Ronaldovom prelasku u Juventus.

Osim što u današnjem izdanju ponovno ističe kako Modrić želi doći u Inter, ugledni talijanski sportski dnevnik donosi i 'nove detalje' Modrićevog navodnog transfera u Inter. Gazzetta tvrdi kako je sve počelo tako što je Lukina supruga i zastupnica Vanja Bosnić kontaktirala Inter.

"Modrićeva supruga Vanja Bosnić, koju je školovao kontroverzni Zdravko Mamić, nazvala je i pitala: Želite li Modrića? Bilo je to kratko i jasno pitanje na koje Inter nije mogao reći ne", piše Gazzetta.

Po pisanju talijanskog lista, sve poslije toga bilo je suočavanje s stvarnim problemima.

Screenshot: Gazzetta dello Sport

"U Interu su se nakon toga morali suočiti sa realnošću - od igračeve plaća od 10 milijuna eura, ugovora koji ga veže s Realom do 2020. godine, preko Modrićevih godina (33), do visine odštete koju Inter teško može platiti zbog financijskog fair-playa", piše Gazzetta.

CijeLa priča i dalje zvuči pomalo fantastično, pogotovo nakon što je iz Reala stigla jasna poruka da Modrić nije na prodaju. Maštu Interovih navijača mogao bi dodatno ohladiti jedan goli podatak.

Inter bi za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva morao iskrcati minimalno 50 do 60 milijuna eura, a klub trenutno taj novac nema, ili mu ga financijski far play ne dozvoljava. Modrićeva plaća u Real Madridu iznosi zapravo oko 8 milijuna eura, a takav novac u Interu nema niti jedan igrač. Zasad.

Linker
08. travanj 2024 14:21