REUTERS/Richard Carson
U LOVU NA TITULU

UNITEDU DOSADILO BITI DRUGI U GRADU, MOU I DRUŠTVO S OLD TRAFFORDA KREĆU U AKCIJU Za vrtoglavih 176 milijuna eura dovode jednu od najvećih zvijezdi

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 15. prosinac 2017. 17:51

Iako je tek prosinac kada je u pitanju nogometna sezona, Manchester City već je stigao na korak do osvajanja naslova u Premier ligi. Nogomet kakav igraju izabranici Pepa Guardiola jednostavno je u ovom trenutku predobar za ostatak lige, a izgleda kako je čitavom situacijom najviše isfrustriran Jose Mourinho.

Proteklog je vikenda na Old Traffordu upisao poraz upravo od vodećeg Cityja i sada za gradskim rivalima zaostaje velikih 11 bodova. Ipak, izgleda da su u crvenom dijelu Manchestera opasno krenuli u misiju osnaživanja momčadi kako bi, ako ne ove, već iduće sezone bili ravnopravni s gradskim rivalom u borbi za naslov.

Nakon što su pokazali velik inters za dovođenjem Atleticove zvijezde Antoinea Griezmanna, mediji na Otoku donose vijest kako je 'Crvenim vrgovima' za oko zapeo i Juventusov Paulo Dybala za kojeg su na Old Traffordu spremni izdvojiti i do 176 milijuna eura.

- Ako United dovede Dybalu, neka se City čuva - izjavio je bivši veznjak kluba s Old Trafforda Ray Wilkins. Ovaj sjajni argentinski napadač ove je sezone postigao 12 golova i upisao tri asistencije u 12 utakmica.

Linker
25. travanj 2024 12:53