Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
USKORO STIŽE I SLUŽBENA PONUDA

UTRKA NAJVEĆIH ZA DINAMOVO ČUDO TEK JE POČELA Barcelona dobila opasnu konkurenciju: Evo čiji su sve skauti stigli na Rujevicu pogledati mladu zvijezdu

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 26. studeni 2018. 23:38

Pisali smo dosta o Daniju Olmu posljednjih dana. O tome kako je super igrao za mladu reprezentaciju Španjolske, kako ga je izbornik Luis Enrique pozvao na trening A reprezentacije, o tome kako ga Barcelona želi vratiti i na tome neće štedjeti novaca. Na Rujevici je u jednoj akciji pokazao svu raskoš svog talenta, u jednoj akciji je poput Messija nanizao šest-sedam igrača Rijeke.

- A po informacijama koje imamo, na tribinama Rujevice bilo je skauta mnogih velikih klubova koji su pratili Olma. Naravno, bili su tu predstavnici Barcelone koji ga prate praktički na svakoj utakmici. No, ovoga puta pojavili su se i skauti Manchester Uniteda, Liverpoola, Borussije Dortmund i Intera. Svi su oni stigli primarno zbog Olma.

Saznajemo da u Maksimirsku 128 nije stigla još ni jedna službena ponuda za mladog Španjolca, ali to je sasvim uobičajeno u ovom razdoblju. Ni jedan klub u predvečerje prijelaznih rokova ne šalje službene ponude, jer bi se tako na neki način otvorila licitacija, a to ne ide u prilog zainteresiranim klubovima, jer se na taj način podiže cijena.

Međutim, treba pričekati još malo, uskoro bi trebale početi stizati i službene ponude. Kako saznajemo, i na utakmici u Istanbulu u četvrtak se očekuju predstavnici klubova koji su se pojavili na Rujevici. Utrka najvećih za Olmom tek počinje. Realno, teško je očekivati da će Dani Olmo na zimske pripreme s Dinamom u Tursku. Jer realno je za pretpostaviti da će stići ponuda koja se jednostavno neće moći odbiti.

Linker
23. travanj 2024 21:03