Edin Julardžija
 Srdjan Vrancic / CROPIX CROPIX
DEČKO IZ DRUGOG PLANA

UZ SVE DINAMOVE ZVIJEZDE, NAJVEĆI HIT POSLJEDNJEG DANA MERCATA POSTAO JE ON Dinamo dobio milijnsku ponudu za klinca koji tek treba zaigrati za seniore

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 31. siječanj 2020. 21:48

Tko bi rekao da će uza sve Dinamove zvijezde i reprezentativce koji su već mjesecima dio mercata, najveća zvijezda posljednjih dana prijelaznog roka postati Edin Julardžija (19). Taj dečko koji, podsjećamo, već godinama figurira kao jedan od najvećih Dinamovih talenata, a svojevremeno je odbio otići u Chelsea, u četvrtak je bio vrlo blizu odlasku u talijanski Sassuolo.

Htjeli su ga još i neki zvučniji klubovi s Apenina, međutim Sassuolo je nudio najbolji put pa je u Maksimir stigla i konkretna ponuda. Očekivalo se da će Modri pustiti mladića koji u zadnje vrijeme nije u prvom planu (što je vjerojatno i bio razlog zašto je razmišljao o odlasku), ali u Maksimiru su spustili rampu.

Pa je Sassuolo ponudio posudbu uz opciju otkupa ugovora, no ni to nije prošlo. I kad se činilo da je Julardžijin ostanak definitivan, u petak ujutro iz Italije je stigla nova, bogata ponuda, po našim saznanjima čak i viša od milijun eura, uz opciju da dođe sad na posudbu pa ga na ljeto otkupe.

Harkiv, 221019. 
Kamp Metalista.
Shakthar i Dinamo
Utakmica 3. kola skupine C UEFA Liga mladih. 
Na fotografiji: Edin Julardzija.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Edin Julardžija (desno)

Međutim, nakon nekoliko razgovora i dosta razmišljanja, Dinamo je i to odbio, poručivši time da s Julardžijom u Maksimiru ozbiljno računaju? Stoga se očekuje da će i na proljeće imati i značajniju ulogu u modrom dresu, za početak, u drugoj momčadi?

Linker
17. travanj 2024 00:19