Gabriele Maltinti/Getty Images
A BIO JE NA IZLAZNIM VRATIMA

UŽASNA VIJEST ZA MARKA PJACU Jednom od najvećih pehista hrvatskog nogometa u posljednji trenutak propao transfer

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. siječanj 2020. 22:32

Sve se činilo kao gotova stvar. Već smo i pisali da je transfer bivšeg, vjerujemo i budućeg hrvatskog reprezentativca Marka Pjace u redove Cagliarija sređen i da će bivši igrač zagrebačkog Dinama jedno vrijeme provesti na Sardiniji.

Predsjednik Cagliarija Tomaso Giulini iznimno cijeni Pjacine nogometne vještine, ali sada talijanski mediji javljaju da su pregovori između dvaju klubova, Cagliarija i Juventusa obustavljeni. Također, domeće se da je vrlo izgledno da će čitava stvar propasti, dok nitko ne navodi razloge.

Pjaca se tako nalazi u velikom problemu, a prvotni je prijedlog bio da Pjaca ode u Cagliari na posudbu do kraja ove sezone s opcijom produljenja posudbe na sljedeću. Trebao je i potpisati novi ugovor s Juventusom na četiri i pol godine, ali ni od toga nije bilo ništa. Sada se on nalazi u dosta nezavidnoj situaciji s obzirom na to da prijelazni rok traje do kraja mjeseca, a Pjaca mora naći novi klub budući da će se u Juventusu teško nametnuti za minute.

Talijanski Goal.com navodi da je Cagliari već našao zamjenu za Pjacu, radi se o urugvajskom internacionalcu Gastonu Pereiru iz nizozemskog PSV-a.

Da je transfer definitivno propao napisao je novinar talijanske inačice Goal.com portala.

Linker
26. travanj 2024 13:08