Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
PONOVNO ISTA PRIČA

VATRENI MERCATO Milan Badelj seli u Španjolsku svome starom treneru? Tin Jedvaj nakon brojnih pehova ostaje u Bayeru...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2018. 09:15

Hrvatski reprezentativac i vezni igrač Fiorentine Milan Badelj (28) mogao bi biti zanimljiv Sevilli, pišu španjolske novine AS.

One navode kako je Badelja htjela Sevilla u ljeto 2014. godine, kada je Ivan Rakitić iz Seville otišao u Barcelonu, no transfer se nije realizirao. Badelj je tada prešao u Fiorentinu s kojom mu ugovor istječe iduće ljeto.

Sevilla je prije nekoliko dana dovela novog trenera Vincenza Montellu. On je bio trener Badelju kada je prešao u Fiorentinu pa sve do lipnja 2015. kada je napustio klupu. Obojica imaju istog zastupnika Alessandra Luccija, navodi AS. Trenutno je, pak, neizvjestan ostanak veznog Stevena N’Zonzija (29) u Sevilli.

- N’Zonzi nam je važan igrač - rekao je Montella na konferenciji za medije. - Vidim da vas ovdje, baš kao i u Italiji, više zanimaju teme vezane za transfere nego za utakmice. Došao sam prije nekoliko dana te ću donijeti odluku. Razgovarat ću sa sportskim direktorom - dodao je Montella upitan o transferima tijekom siječnja. (md)

--------------------------------------------------------------

Zagreb, 240317.
Stadion Maksimir. 
Hrvatska - Ukrajina,  kvalifikacijska utakmica za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. 
Na fotografiji: Tin Jedvaj.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Jedvaj ostaje u Leverkusenu

Tin Jedvaj nema ni jedan nastup ove sezone. Ozljeda u srpnju, puknuće noge, mjesecima ga je držala izvan terena, da bi završnicu jeseni u Bundesligi ostao na klupi. No, Jedvaj će i dalje sreću tražiti u Bayeru.

- Ostaje u Leverkusenu, a kad prođe pripreme vjerujemo da će tijekom proljeća početi igrati - kazao nam je njegov menadžer Nikky Vuksan.

Jedvaj je u njemačkom klubu prolazio razdoblja kad je bio standardan, pa povremeno u ekipi, selili su ga na razne pozicije, pretežno desnog braniča i stopera, ali prečesto ga prate ozljede. Mišići, lomovi... svega je bilo. Čeka ga veliki posao da pokaže kako mu je mjesto u prvoj postavi kluba i reprezentaciji na SP-u. Tek su mu 22 godine... (da)

Linker
08. svibanj 2024 13:45