OSIJEK, CROATIA - MARCH 23: (L-R) Dario Srna, Vedran Corluka, Luka Modric, Domagoj Vida, Nikola Kalinic and Marcelo Brozovic of Croatia celebrate during the International Friendly match between Croatia and Israel at stadium Gradski Vrt on March 23, 2016 in Osijek, Croatia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Srdjan Stevanovic/Getty Images

PAO U DRUGI PLAN

VATRENI NIJE DOBIO PRILIKU KAKVU JE ŽELIO I VRAĆA SE U STARO JATO? Turci se raspisali: Jedan od stupova hrvatske reprezentacije seli ponovno u Dinamo!

AUTOR:
  • Damir Dobrinić

 • OBJAVLJENO:
 • 15.04.2018. u 20:44

 • Senzacijama skloni turski mediji raspisali su se kako bi na kraju sezone Domagoj Vida ponovno mogao postati član kijevskog Dinama. Hrvatski reprezentativac ove je zime iz Kijeva preselio u Istanbul, ali u Bešiktašu nije dobio priliku kakvu je želio.

  - Nisam došao sjediti na klupi, želim igrajući zaraditi novac koji sam dobio - prenose Vidinu izjavu Turci.

  Odigrao je dosad 28-godišnji stoper dosad 11 utakmica za Bešiktaš, ali je u posljednje vrijeme pao u drugi plan iza stoperskog dvojca kojeg čine Pepe i Duško Tošić.

  Pišu turski mediji da se Vida ovog tjedna našao s trenerom Dinama Aljaksandrom Hackevičem i da su pričali oko mogućeg povratka u redove ukrajinskog velikana.

  Iz drugih medija