REUTERS/Phil Noble
'VELIKI SAM' NE RAČUNA NA NIKSIJA?!

VATRENI U NOVIM PROBLEMIMA Ostaje li Nikola Vlašić u potpunosti bez mjesta u slavnom Evertonu? Na njegovu poziciju stiglo veliko pojačanje iz Arsenala

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 18. siječanj 2018. 11:27

Theo Walcott je nakon 12 godina napustio Arsenal. Njegov sljedeći klub bit će Everton koji je za njegove usluge Topnicima platio 20 milijuna eura plus mogući bonusi. Krilni napadač mora još samo obaviti liječničke preglede kako bi se transfer u potpunosti realizirao.

Theo je u Arsenal došao u Arsenal s epitetom wunderkinda, očekivalo se da će u dresu Gunnersa raditi nestvarne stvari, ali mnogi stručnjaci smatraju da nije ostvario karijeru u skladu sa svojim potencijalima.

Međutim, Sam Allardyce još uvijek smatra da Walcott može raditi razliku na terenu i otkad je zasjeo na klupu Toffeesa inzistira na njegovom dovođenju smatrajući da njegovoj momčadi upravo treba takav profil igrača.

Za očekivati je da će ovaj transfer utjecati i na status našeg Nikole Vlašića, koji od odlaska Ronalda Koemana ne može na Goodison Parku naći svoje mjesto pod suncem. Hoće li se njegova minutaža sada dodatno smanjiti tek nam predostoji vidjeti, ali dojam je da je posudba u ovom trenutku najbolja opcija za hrvatskog reprezentativca, iako je u svojim nastupima pokazao da itekako može u Evertonu igrati bitnu rolu.

Arsenal bi uz Aubameyanga mogao dovesti još jedno pojačanje. Riječ je o Malcolmu Oliveri, Brazilcu koji oduševljava svojim igrama u Bordeauxu i skrenuo je pozornost na sebe. Ima svega dvadeset godina, a poznato je da je Wenger slab na mlade talente, koji bi uskoro mogli postati zvijezde. Malcolm je zasigurno jedan od njih.

Njegovi agenti već su bili u Londonu, pokušali su dogovoriti transfer, ali prema navodima engleskih medija, detalji još nisu dogovoreni. Za Malcolma su interes iskazali Liverpool i Manchester United, stoga bi se Wenger morao požuriti ako ne želi da mu mladi napadač izmakne...

Linker
25. travanj 2024 01:09