Getty Images
PIŠU ENGLESKI MEDIJI

VELIKA BITKA ZA BARCELONINU ZVIJEZDU U POSLJEDNJIM TRENUCIMA PRIJELAZNOG ROKA NA OTOKU U Barci se mučio, a karijeru bi lako mogao nastaviti u Londonu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. kolovoz 2019. 23:01

Dva su dana preostala do kraja prijelaznog roka u Engleskoj, a četiri engleska velikana navodno se bore za dovođenje Barcelonine zvijezde Philippea Coutinha.

Engleski mediji tvrde da su Arsenal, Tottenham, Liverpool i Manchester United svi pokazali veliki interes za dovođenjem brazilskog veznjaka koji je propustio nametniti se na Camp Nou nakon transfera iz Liverpoola teškog 142 milijuna funti u siječnju 2018. godine i Barcelona je navodno odobrila njegov odlazak na posudbu.

Francuski L'Equipe izašao je s informacijom da će Coutinho karijeru nastaviti u Arsenalu, ali je vijest brzo demantirana, ali interes za Coutinhom od strane engleskih velikana definitivno postoji.

Nema sumnje da Coutinho u Barceloni neće imati standarno mjesto u postavi ni sljedeće sezone, a dio engleskih medija navodi kako je lider za njegovo dovođenje, Tottenham Mauricija Pochettina, upravo zbog menadžera s kojim je Brazilac ranije surađivao u Espanyolu.

Linker
25. travanj 2024 02:41