Epsilon/Getty Images
VELIKA ŽELJA

VELIKA BITKA ZA TALENTIRANOG VATRENOG! DOGOVOR JE JAKO BLIZU Od potpisa ga dijele još samo detalji! Trener ima namjeru oko njega zidati čitavu momčad

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 15. lipanj 2019. 12:56

Čelnici CSKA-a zimus su javno poručili da je otkup ugovora Nikole Vlašića (21) nemoguća misija. Međutim, šest mjeseci kasnije priča se potpuno okrenula, CSKA već tjednima pregovara s Evertonom te su ruski mediji jučer izašli s tvrdnjom da su dva kluba jako blizu dogovora i da Vlašića samo detalji dijele od potpisa ugovora s moskovskim klubom. I riječi Vlašićeva menadžera Tončija Martića dodatno su ih uvjerile u to.

- Mogu vam samo reći da CSKA i Nikola razgovaraju o mogućem ugovoru.

Znače li Martićeve riječi da su Everton i CSKA već postigli dogovor o otkupnoj cijeni? Englezi su još ranije ustvrdili da je 15 milijuna eura cijena ispod koje Everton neće razgovarati s potencijalnim kupcima, a to je za Moskovljane golema svota jer se zna da je klub već duže u financijskim problemima.

MOSCOW, RUSSIA - OCTOBER 07: Nikola Vlasic (L) of PFC CSKA Moscow is challenged by Igor Denisov of FC Lokomotiv Moscow during the Russian Premier League match between PFC CSKA Moscow and FC Lokomotiv Moscow at the VEB Arena Stadium on October 07, 2018 in Moscow, Russia. (Photo by Epsilon/Getty Images)
Getty Images

S druge strane, čelnici kluba imali su Nikolu devet mjeseci u klubu, vidjeli su ga na utakmicama, ali jednako su tako mogli pratiti svaki njegov korak. Trener Gončarenko odavno im je poručio da je Nikola igrač oko kojeg želi zidati ovu mladu momčad koja neupitno ima velik potencijal.

Ako su se CSKA i Everton doista dogovorili, pregovori s Nikolom Vlašićem sigurno neće biti teški jer hrvatski ofenzivac nikada nije skrivao oduševljenje onime što ima u Moskvi...

Linker
23. travanj 2024 12:16