Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
ODLAZAK NA OTOK?

VELIKA DINAMOVA NADA MOGLA BI VEĆ NA ZIMU NAPUSTITI MAKSIMIR Za 'modrog' dragulja veliki je interes pokazao engleski prvoligaš

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. studeni 2017. 10:57

Mladi vratar Dinama, na posudbi u Lokomotivi, Adrian Šemper mogao bi na zimu napustiti Maksimir (i Kajzericu). Naime, saznajemo da je engleski premierligaš Watford ozbiljno zagrizao za Šempera i već krenuo akciju, te da bi ga u siječnju volio dovesti na Otok.

Priča nije neozbiljna, potvrđena nam je i iz engleskih izvora, a sjećamo se da je Šemper već ljetos bio u Engleskoj, upravo je Watford klub koji ga je pozvao i s kojim su on i njegov agent razgovarali, uz Dinamovo dopuštenje. Jasno, kad se radi o Engleskoj, uvijek se javlja problem radne dozvole, no kad je transfer dovoljno visok, a ovaj bi mogao biti te kad se radi o mladom igraču, onda je, kao i u slučaju Nikole Vlašića, radnu dozvolu lakše dobiti.

Koprivnica, 060516
Na Gradskom stadionu igra se utakmica 35. kola prve HNL izmedju Slaven Belupa i Dinama.
Na fotografiji: Adrian Semper
Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
Zeljko Hajdinjak / Cropix / CROPIX

Šemper je već godinama u samom vrhu raznih izbora i rang-lista mladih vratara, uz bok sad popularnom Svilaru, primjerice, kojega je prošle godine potpuno zasjenio u dvoboju Anderlechta i Dinama u junuiorskoj Ligi prvaka. Pomalo nes(p)retna epizoda u prvoj momčadi Dinama sad je iza Šempera, u Lokomotivi brani dobro, pa nije čudno da plijeni interes europskih klubova.

Nije Watford jedini, Šempera već neko vrijeme gleda i Red Bull Leipzig, također je priča otišla dalje od pukog interesa, međutim, teško će Nijemci parirati Englezima. Također, šuška se kako ta dva kluba nisu jedina koja 'ganjaju' Šempera, pa ne treba čuditi ako on bude među prvima koji će otići iz Maksimira.

Linker
24. travanj 2024 16:30