Mike Hewitt/Getty Images
OTVOREN ZA SVE OPCIJE

VELIKA ZVIJEZDA BAYERNA SPREMNA NAPUSTITI MÜNCHEN!? Znakovita izjava glasno je odjeknula: 'Mogu se zamisliti i kako krećem drugim putem'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. ožujak 2020. 11:47

Uslijed pandemije koronavirusa diljem svijeta prave sportske vijesti su rijetke, pa tako i nagađanja o transferima, ali njemački mediji prenijeli su vijest da bi David Alaba (27) mogao napustiti redove minhenskog Bayerna.

Sjajni austrijski reprezentativac član je Bayerna od 2010. godine, a aktualni ugovor s klubom istječe mu na ljeto 2021. godine.

"Osjećam se jako dobro u Münchenu i posve sam usredotočen na moj život i igranje ovdje, ali mogu se zamisliti i kako krećem drugim putem", rekao je Alaba u razgovoru za magazin GQ.

"Stvari se u nogometu jako brzo odvijaju i mogu se zamisliti kako na godinu, dvije živim recimo u Americi ili Australiji i upoznajem tamošnju kulturu. Ili da se vratim u svoju rodnu Austriju, ali i da ostanem u MÜnchenu. Vidjet ćemo", rekao je Alaba, a njegove je riječi prenio njemački Sport Bild.

Interes za dovođenjem Alabe od ranije su pokazali i Barcelona i Real Madrid, a prema svemu sudeći Alaba je otvoren za ponude. A njegova vrijednost na tržištu iznosi 65 milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 06:22