Reuters / REUTERS
U LOVU NA ČUDO

VELIKANI POLUDJELI ZA NOVOM EUROPSKOM NOGOMETNOM ZVIJEZDOM! CITY VEĆ SADA SPREMAN ISKEŠIRATI 60 MILIJUNA EURA 'Želim biti bolji od oca'

Piše: HinaObjavljeno: 17. listopad 2019. 22:44

Engleski nogometni prvak Manchester City uključio se u borbu za novu zvijezdu europskog nogometa 19-godišnjeg napadača austrijskog prvaka RB Salzburga Norvežanina Erlinga Brauta Haalanda.

Veliki interes za mladog napadača koji je ove sezone zabio već 18 golova u 11 nastupa pokazali su i Manchester United, Liverpool, Real Madrid i Barcelona.

Nagađa se kako je Manchester City spreman već sada platiti 60 milijuna eura za mladića koji je u Salzburg stigao u siječnju ove godine iz Moldea za oko devet milijuna eura.

REUTERS/Leonhard Foeger
REUTERS

Haaland je već tada bio na korak do prelaska u Juventus, no ipak se odlučio za Salzburg.

"Procijenio sam kako je prerano za Juve. Salzburg je klub koji me najviše želio i koji mi je najbolje odgovarao," kazao je tada.

Erling je sin bivšeg norveškog veznjaka Alfa-Ingea Haalanda koji je igrao za Nottingham Forest, Leeds United i Manchester City.

"Želim biti bolji od oca koji je odigrao više od 150 utakmica u Engleskoj," kazao je mladi napadač dodavši:" Sada sam maksimalno koncentriran na svoje igre u Salzburgu. Nije u redu razgovarati o drugim klubovima. Morate se usredotočiti na svoj trenutni klub i dati sve za njih," poručio je.

Linker
19. travanj 2024 01:45