Reuters/Jason Cairnduff
PRENOSE ENGLEZI

VELIKI REMONT NA OLD TRAFFORDU! MOU KREĆE U AKCIJU United spremio 175 milijuna eura za tri igrača? Među njima se spominje i sjajni veznjak Vatrenih

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. ožujak 2018. 21:00

Nakon što je Manchester United ispao u osimini finala Lige prvaka, pred 'crvenim vragovima' i Joseom Mourinhom je sada borba za drugo mjesto u Premier ligi i FA Cupu. Ipak, portugalski strateg na klupi Uniteda je na udaru navijača, ali i tamošnjih medija koji tvrde kako mu igrači polako okreću leđa. U posljednje vrijeme nanizao je nekoliko slabijih rezultata, a sve se više govori o tome kako bi na ljeto mogao posegnuti za novim pojačanjima.

Engleski Daily Mail navodi kako je Mourinho shvatio kako može ivzući još više iz svog napadača Romelua Lukakua, a za to mu je potreban hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić koji bi tako loptama 'hranio' belgijskog napadača.

Reprezentativac Vatrenih već je neko vrijeme na meti kluba s Old Trafforda, ali Mourinhu će trebati puno više od onoga što je nudio prošloga ljeta za Perišića želi li slomiti vodstvo Nerazzurra. Podsjećamo, United je prošloga ljeta za našeg reprezentativca nudio oko 40 milijuna eura, ali su Talijani tada tražili dodatnih 20 pa je posao u konačnici propao.

Ipak, prema informacijama s Otoka izgleda kako je Mourinho ovog puta spreman iskrcati 60 milijuna eura za sjajnog veznjaka koji bi njegove napadače učinio još boljima. Osim Perišića Mourinhu je za oko zapeo Juventusov Blaise Matuidi za kojeg je spreman dati i 50 milijuna eura. Francuski je reprezentativac prošlog ljeta stigao iz PSG-a u redove talijanskog prvaka za 20 milijuna eura. Englezi navode kako osim Matuidija 'Special One' želi vezni red dodatno pojačati dovođenjem Freda iz Šahtara, a za njega bi Manchester United iskeširao i više od 65 milijuna eura.

Također valja istaknuti kako se na listi za otpis spominju Luke Shaw, Chris Smalling, Juan Mata, Matteo Darmian, Anthony Martial te Daley Blind.

Linker
16. travanj 2024 07:20