Getty Images
OSVJEŽAVANJE SVLAČIONICE

VELIKI ŠEF REAL MADRIDA NA LJETO SPREMA NOVI SENZACIONALNI TRANSFER Kraljevski klub za zvijezdu Juventusa daje svoju zvijezdu i čak 80 milijuna eura!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. prosinac 2017. 12:40

Paulo Dybala i ove je sezone jedan od najboljih igrača Juventusa. Stara dama nešto kaska u dosadašnjem dijelu prvenstva, no bez obzira na to Dybala je i dalje na nivou.

Trenutno je treći strijelac Serie A s 12 golova, tri iza Immobilea te četiri iza vodećeg Icardija, no njegov odnos s trenerom Allegrijem je i dalje daleko od savršenog.

Kako piše španjolska Marca, tamošnji medij inače usko povezan uz Real Madrid, 'kraljevski klub' za novu sezonu definitivno dovodi Dybalu koji bi trebao uskočiti na mjesto Garetha Balea.

Velšanin je već dulje vrijeme više ozlijeđen, a i kada je na terenu ne pruža ono što bi navijači željeli pa je veliki šef Florentino Perez odlučio malo 'osvježiti svlačionicu' novom zvijezdom koja je tek prije manje od mjesec dana navršila 24 godine.

Isti izvor navodi i kako je vrlo lako moguća razmjena pa bi tako Bale završio u Juventusu, a torinski klub bi dobio i dodatnih 80 milijuna eura. Uz Balea spominje se i Toni Kroos pa treba pričekati i vidjeti kako će se uistinu sve skupa realizirati, no ako je vjerovati inače pouzdanom spomenutom izvoru, Dybala stiže u Madrid, na ovaj, ili onaj način.

Linker
16. travanj 2024 13:10