Reuters/John Sibley - RC1D54B13020
NAKON PRODAJE

VELIKI ŠEF REAL MADRIDA U GRANDIOZNOJ VEČERI LUKE MODRIĆA ZAZIVAO RONALDA!? 'Cristiano će se vratiti u Madrid! On je pravi nasljednik...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. rujan 2018. 21:33

Cristiano Ronaldo ovog je ljeta Madrid zamijenio Torinom, a umjesto dresa Reala navukao onaj talijanskog giganta Juventusa.

Platila je 'Stara dama' Portugalca 112 milijuna eura. Bio je to iznos koji je u tim trenucima zadovoljio upravu Španjolaca, ali da im Ronaldo već nedostaje najbolje se da iščitati iz izjave predsjednika Real Madrida Florentina Pereza. Pomalo iznenađujuće izjave, rekli bismo, jer ista stiže nedugo nakon što je u Londonu Luka Modrić još jednom svladao Ronalda u utrci za prestižnu nagradu. Ovoga puta onu FIFA-inu za najboljeg nogometaša svijeta.

Podsjetimo i na to da je portugalski reprezentativac svojim nepojavljivanjem u londonskom Royal Festival Hallu još jednom pokazao koliko je loš gubitnik, što je bio potez koji je naišao na osudu brojnih nogometnih uglednika.

"Cristiano je još uvijek u srcima svih navijača Real Madrida. Zagrlio bih ga da smo se danas vidjeli. On je pravi nasljednik Di Stefana i jednog dana će se vratiti u Real", izjavio je Perez za El Chiringuito ovog ponedjeljka.

Slavni Portugalac prvi je put navukao dres madridskog kluba još tamo 2009. godine kada je u njihove redove prešao iz Manchester Uniteda u transferu vrijednom 94 milijuna eura. Za Španjolce je od tada do prelaska u Juve zabio ukupno 450 golova, a tome je nadodao i 131 asistenciju.

Što se tiče njegove dosadašnje karijere u Italiji, Ronaldo trenutno bilježi tri pogotka kojima je pomogao svom novom klubu u ostvarivanju pobjeda nad Sassuolom i Frosinoneom.

Linker
25. travanj 2024 01:21