Alex Broadway/Getty Images
U RIJECI VLADA OPTIMIZAM

VELIKI TRANSFER HRVATSKOG NOGOMETA Sve bi se trebalo znati danas: Dva koraka ostala su do dolaska Nikice Jelavića u Rijeku

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 02. veljača 2017. 09:09

Ni srijeda nije ponudila rasplet oko dolaska Nikice Jelavića u Rijeku. Iako se cijela priča razvukla već nekoliko dana što je u pravilu značilo komplikacije u cijelom poslu, čini se da ovdje to nije slučaj.

Neslužbeno dvije strane nisu daleko od konačnog dogovora, šanse da bivši hrvatski reprezentativac proljeće odradi u rijekom dresu nisu male, ali dok sve ne bude na papiru s Rujevice se ne žele zaletavati s preuranjenim zaključcima. U prošlosti su se znali opeći, sada pušu i na hladno, pa nisu poznati detalji poput dužine ugovora koji bi Jelavić potpisao prihvaćanjem riječke ponude. Ipak, cijela priča danas bi definitivno trebala dobiti konačni epilog.


Nikica Jelavic Rangers Hero by ChiaIvy

- Sve bi se trebalo znati do sutra (danas, op. a.). Jelavić još nije raskinuo ugovor s Kinezima, a osim toga još nismo postigli ni konačan dogovor s njim - rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke iz čijeg se glasa ipak može raspoznati optimizam da će posao biti uspješno priveden kraju.


Nikica Jelavić ★ || Goals || 2011-12 ►HD◄ by witchironclad

Idućih dana vodstvo riječkog prvoligaša odlučit će i hoće li ići prema angažmanu novog središnjeg braniča nakon što je Dario Župarić definitivno otpao za portugalski dio priprema.

Linker
19. travanj 2024 02:27