REUTERS/Albert Gea
OKREĆE SE PLOČA

VELIKI ZAOKRET! REAL JE RONALDU PRIPREMIO NOVI UGOVOR, ALI NI TO MOŽDA NEĆE BITI DOVOLJNO Evo kako Madriđani najmeravaju zadražti svoju zvijezdu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2018. 12:54

Portugalski list 'Record' prije nekoliko je dana objavio vijest kako Portugalac Cristano Ronaldo gotovo sigurno po završetku Svjetskog prvenstva napušta redove Real Madrida. Kako navodi spomenti list, predsjednik kluba Florentino Perez nije odgovorio na njegove zahtjeve kada je u pitanju novi ugovor i povećanje plaće.

Ipak, španjolski novinar Manolo Lama otkrio je kako je 'kraljevski klub' očito u međuvremenu odlučio pripremiti novi ugovor za svoju zvijezdu i učiniti sve kako bi ga što dulje zadržao na Bernabeu.

Prema njegovim informacijama Ronaldo bi prema novom ugovoru zarađivao oko 32.2 milijuna eura. Portugalcu bi pripalo 25 milijuna plus 7.5 milijuna eura u bonusima. Lama je također otkrio kako bi isplata išla kada su u pitanju bonusi.

- Dva milijuna eura za pobjedu u Ligi prvaka

- Jedan i pol milijun eura za pobjedu u La Ligi

- Jedan milijun za pobjedu u Kupu Kralja

- Jedan i pol milijun za osvajanje Zlatne lopte i za najboljeg igrača Fife

- 500 tisuća eura za najboljeg strijeca La lige

Cristiano Ronaldo je do sada zarađivao oko 21 milijun eura, ali je navodno tražio da mu se plaća približi cifri koju Neymar zarađuje u PSG-u ili onoj koliko Messi sprema u džep u Barceloni. Dvojac zarađuje oko 40 milijuna eura u jednoj godini.

Ipak, problem u čitavoj priči, kako Lama trvdi, mogao bi biti taj što Ronaldo više ne osjeća preveliki motiv i izazov i da tu količinu novca može zaraditi u nekom drugom klubu.

- Situacija je komplicirana, ali sve se može vrlo brzo okrenuti, tvrdi španjolski novinar

Linker
20. travanj 2024 06:30