REUTERS/Kai Pfaffenbach
U IŠČEKIVANJU PONUDE

VIDEO: ANTE REBIĆ HAT-TRICKOM POSLAO PORUKU SVIM KLUBOVIMA EUROPE Evo što su nakon lude utakmice potencijalnim kupcima poručili iz Njemačke

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. kolovoz 2019. 00:33

Hoće li Ante Rebić ostati u Eintrachtu ili će već ovoga ljeta pojačati redove nekog europskog velikana? Odgovor na to pitanje zanima kako navijače Eintrachta, tako i brojne hrvatske nogometne zaljubljenike.

Priča o potencijalnom Rebićevom transferu intenzivirala se nakon njegovog hat-tricka trećeligašu Waldhofu koji je njegovu momčad odveo do 5:3 pobjede i 2. kola Njemačkog kupa.

Najveći interes za Rebića navodno su pokazali Milan i Inter, a navodno su za njega spremni ponuditi 40 milijuna eura.

"Ako se igraču ukaže prilika za odlaskom u veliki klub, to može biti jako teško. Ono što zasad možemo reći je da je Ante igrač Eintrachta", rekao je trener Eintrachta Adi Hütter.

Na tu se temu oglasio i sportski direktor kluba Fredi Bobić.

"Mi se nadamo da će Ante ostati, mi to želimo. Zasad nam nijedan klub nije pristupio i nije stigla pisana ponuda. Ante zna što ima u Eintrachtu, te zaista cijeni i klub i navijače", izjavio je Bobić.

Podsjećamo, ranije ovog ljeta Eintracht je prodao napadače Luku Jovića (Realu za 60 milijuna eura) i Sebastiena Hallera (West Hamu za 40 milijuna eura).

Linker
24. travanj 2024 12:09