Screenshot: Twitter
NIJE MU LAKO

VIDEO: DIREKTOR INTERA OBJAVIO LOŠU VIJEST ZA IVANA PERIŠIĆA, HRVATSKI AS NERVOZNO REAGIRAO Pogledajte kako je odgurnuo upornog novinara

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. srpanj 2017. 15:52

Piero Ausilio, sportski direktor Intera, poprilično je kulerski prokomentirao situaciju Ivana Perišića s jasnom porukom - transfera u Manchester United neće biti. Novinarima je Ausilio rekao:

- To se neće dogoditi. On vrlo dobro trenira s nama. Uopće ne razmatramo ponude Manchester Uniteda - rekao je Ausilio o Perišiću.

Kad šef struke u klubu tako kaže logično bi bilo konstatirati da je ta priča završena, da će hrvatski reprezentativni ofenzivac na kraju ostati u Interu. Ali samo čekamo sljedeći nastavak sapunice pod naslovom “Jose Mourinho dodatno zagrizao”.

Inter ga definitivno želi zadržati, jer njihov novi trener Luciano Spalletti ima ambcije napraviti veći rezultat, nisu doveli pojačanja i Perišić je igrač koji bi mu jako mnogo značio. Crveni vragovi nisu, barem zasad, bili dovoljno široke ruke. Opet, umjesto prognoze kako će to završiti, izjava Maura Icardija, centarfora Plavo-crnih i njihove ponajveće zvijezde:

- Ako nije sretan ovdje, ima pravo otići, kao što je rekao i trener. Ivan traži da napravi najbolje za sebe - kazao je o ovoj temi Argentinac.

U međuvremenu je na društvenim mrežama osvanuo video na kojem se vidi da je nervozni Perišić odgurnuo novinara koji ga je pratio u stopu i snimao dok je ovaj razgovarao na mobitel.

Jasan, ali i razumljivi znak nezadovoljstva hrvatskog asa koji se nalazi na pripremama zajedno s Interom.

Čini se da će igre ići dalje. Čini se. Hrvati se vrte po talijanskim medijima i u drugim slučajevima. Juventus već neko vrijeme želi dovesti Federica Bernardeschija iz Fiorentine, mediji tvrde da bi Viole pristale na posao ako bi im za uzvrat dali Marka Pjacu i ponešto novca. No, o toga neće biti ništa, jer trener Stare dame Max Allegri itekako ozbiljno računa na Pjacu, a i hrvatski reprezentativac, koji se oporavlja od ozljede, nema u planu mijenjati klub.

Tako će se ipak morati dogovoriti o novcu, Juventus daje 40 milijuna eura računajući i bonuse, a Fiorentina traži čistih 40 milijuna i još deset milijuna bonusa.

Trener Fiorentine Stefano Pioli oglasio se, pak, o budućnosti Nikole Kalinića:

- Njegova situacija je jedna od nekoliko u našem klubu koje treba raščistiti i definirati. Što prije ću imati jasan igrački kadar, to ću biti sretniji. To klub zna. Razgovarao sam sa svim igračima, Nikola je na raspolaganju kao i ostali, ali njegov status nije razriješen.

Linker
16. travanj 2024 08:27