Screenshot
NOSTALGIJA

VIDEO: DOK SE HAJDUK MUČI, BIVŠI HAJDUKOVCI NEMILICE ZABIJAJU Pogledajte novi gol bivšeg miljenika navijača na Poljudu

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 27. kolovoz 2018. 23:53

Dinamo prodaje napadače, za milijune, Hajduk se muči s realizacijom, nitko iz vrha napada da proigra, krene zabijati. Pa čak i Ivanovskom je trebalo osam utakmice da se prvi put upiše u strijelce. Iz penala, ali kojeg je sam izborio.

Kad je takva kriza uvijek se baci oko po "bijelom svijetu", pa nas uhvati nostalgija, piše Slobodna Dalmacija. Recimo Franck Ohandza, Frane Zolja, miljenik poljudskih tribina, ali i igrač koji je ostavljao sumnju kod mnogih stručnjaka u Kini uživa. I trpa suparničke mreže, već je došao do brojke od deset golova u 14 odigranih utakmica.

Zabio je za svoj Shenzen protiv Qingdaoa, jedini zgoditak na utakmici, vrijedan tri boda. Eto svima koji su se "brinuli" kako će se snaći u drugoj kineskoj ligi. Odlično, ide mu ko' na traci, igra i pogađa. Shenzen je treći u ligi, ima 37 bodova iz 21 susreta, jednako kao i drugi Greentown, vodeći je Wuhan, ima tri boda više. I oni su se izdvojili na vrhu, dva će u viši rang.

Da i to napomenemo, u redovima vodećeg Wuhana igra Jean Evrard Kouassi, još jedan bivši Hajdukov napadača, Kvasina. Kako bi sada na Poljudu dobro došao takav napadački tandem, Ohandza – Kouassi, zlata bi vrijedio.

Linker
19. travanj 2024 08:38