Screenshot: Twitter
NIJE SE MOGAO SUSPREGNUTI

VIDEO: EMOTIVNI OPROŠTAJ KAPETANA ATLETICO MADRIDA Nakon devet godina u suzama objavio jednu od najtežih odluka u karijeri

Piše: HinaObjavljeno: 07. svibanj 2019. 16:30

Kapetan španjolskog prvoligaša Atletico Madrida Urugvajac Diego Godin (33) je u ponedjeljak na konferenciji za novinare objavio kako napušta klub na kraju sezone kada mu istekne ugovor.

"Malo sam nervozan, više nego prije utakmice, ali sam pozvao sve vas ovdje da vam kažem da će ovo biti moji zadnji dani u Atletico Madridu", izjavio je 33-godišnji branič koji se nije mogao suspregnuti da ne pusti suzu.

Godin je u Atletico, za koji je odigrao 387 utakmica i zabio 27 golova, došao iz Villarreala 2010. godine. S Atleticom je 2014. osvojio naslov prvaka Španjolske. Osim tog naslova španjolskog prvaka s Atleticom je osvojio dva naslova pobjednika Europske Lige, jedan Kup kralja, jedan španjolski Superkup i tri UEFA Superkupa, a i dva puta je igrao u finalu Lige prvaka 2014. i 2016. i oba puta izgubio od Reala.

Iako Godin nije otkrio gdje namjerava nastaviti karijeru, španjolski mediji pišu kako je već sve dogovoreno za njegov prelazak u Inter.

Linker
24. travanj 2024 23:22