JEDAN OD JUNAKA

VIDEO: FAKIN KOJI JE SVOJIM LUDIM POTEZOM UPLAŠIO, ALI I ZADIVIO NAVIJAČE POTPISAO ZA DINAMO 'Svjestan sam vremena u kojima se nalazimo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2020. 17:20

Jedan od heroja plasmana Dinama u četvrtfinale juniorske Lige prvaka Edin Julardžija (19) u srijedu je potpisao profesionalni ugovor s GNK Dinamo. Edin je dijete Maksimira u koji je stigao sa šest godina, a njegova "panenka" obilježila je dvoboj u Njemačkoj u kojem su Modri slavili nakon jedanasteraca.

Do sada je imao stipendijski ugovor a ovaj profesionalni potpisan je pod uvjetima mjera koje je donijela Uprava kluba s ciljem očuvanja stabilnosti i likvidnosti GNK Dinamo.

- Ne mogu vam opisati što za mene znači ovaj potpis. Od prvog dana i dolaska u Maksimir jedini cilj je bio igrati za prvu momčad i danas sam korak bliže ostvarenju snova. Svjestan sam vremena u kojima se nalazimo, situacije u društvu i onoga što dolazi nakon korone ali mislim da se s jednim pozitivnim stavom možemo suočiti sa svim izazovima. Hvala klubu koji vjeruje u mene, dosadašnjim trenerima i suigračima te obitelji bez koje bi ovo bilo nemoguće – rekao je Edin po potpisu ugovora.

Podsjećamo, Dinamovi juniori treći su se put u zadnje četiri godine plasirali među najboljih osam u Ligi prvaka, drugi put zaredom, o za razliku od lani kad su ispali od Chelseaja u Londonu, ovaj su se put za Final Four trebali boriti na svom terenu, ali zbog čitavog stanja u svijetu i ta je utakmice odgođena za neka bolja vremena.

Linker
24. travanj 2024 08:18