Marcos Guilherme
Marcos Guilherme / Martin Hunter/Getty Images

Marcos Guilherme

ZANIMLJIV TRANSFER

VIDEO: GOTOVO JE, VELIKA NADA BRAZILSKOG NOGOMETA STIGLA U DINAMO! Već su ga prozvali 'sinom vjetra', sitan je, građom podsjeća na skijaša skakača...

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 25.01.2017. u 20:50

 • Dvojbe više nema, ako ih je uopće bilo, Brazilac Marcos Guilherme stigao je u Zagreb i sutra bi trebao obaviti sve formalnosti te postati igrač Dinama.

  Kažemo trebao, jer nikad se ne zna kako će proći liječnički pregled, ali s velikom sigurnošću možemo tvrditi da će Dinamo sutra dobiti još jedno pojačanje. Guilherme je mlad dečko, ima 21 godinu, a ovako na prvi pogled izgleda još i nekoliko godina mlađi.

  Došao je sa smješkom, dočekao ga je trenutno najprobitačniji hrvatski menadžer Andy Bara, u igračevoj pratnji bila su i dvojica menadžera iz agencije Doyen Sport. Sitan je, građom više podsjeća na nekom mladog skijaša skakača nego nogometaša, ali svi koji su ga gledali i pratili kažu da je i dinamitan. Sin vjetra, tako su ga neki već prozvali.

   

  Naravno, na njemu je sad da opravda svoj nadimak, vjerujemo da ga hladnoća koja ga je dočekala u Zagrebu neće dugoročno šokirati. Sjećamo se da su neki Brazilci u Zagrebu prvi put u životu ugledali snijeg, da im je trebalo dugo da se naviknu na klimu. Srećom po Guilhermea, brzo će u tople krajeve, na pripreme u Tursku, iako je i večeras došao lagano odjeven za ovdašnje temperature.

  Tomislav Kristo / CROPIX
  CROPIX
   

  Odmah je spremno pozirao, doima se pristupačnim i simpatičnim, no izjave su izostale, pričat će kad obavi sve te formalnosti i bude službeno predstavljen kao igrač Dinama.

  Tomislav Kristo / CROPIX
  CROPIX
   

  Iz drugih medija