Screenshot: Twitter
LOŠA ATMOSFERA

VIDEO: NAJBOLJI STRIJELAC ARSENALA IZVRIJEĐAN NA ULICAMA LONDONA Kapetan mora kod psihologa, a Mourinho sjeda na klupu!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2019. 13:22

U engleskim medijima zakotrljala se zanimljiva vijest da bi Jose Mourinho mogao preuzeti menadžersku klupu Arsenala.

Jose Mourinho želi postati prvi menadžer koji je osvojio trofeje u tri različita engleska kluba, a engleski ga mediji dovode u kontekst mogućeg nasljednika Unaija Emeryja kojem je nakon posljednja dva kiksa (poraz od Sheffield Uniteda i remi sa Crystal Palaceom) uzdrmana klupa.

The Sun je lansirao vijest kako Mourinho pomno prati zbivalja u najvećim engleskim klubovima i da je spreman uskočiti kako na klupu Arsenala, tako i Tottenhama čiji trener Mauricio Pochettino također ima velikih problema.

Mourinho je bez trenerskog posla od prosinca prošle godine kada je smijenjen u Manchester Unitedu, a dok čeka pravu ponudu radi kao stručni komentaror za Sky Sports.

Poznato je da je dosad odbio službene ponude Benfice i kineskog Guangzhou Evergrandea, a španjolski ga mediji učestalo spominju kao potencijalnog nasljednika Zinedinea Zidanea u Real Madridu.

Početkom godine se Mourinha dovodilo i u kontekst potencijalnog preuzimanja Bayerna od Nike Kovača.

Istovremeno iz Arsenala dolaze vijesti kako je klub ponudio pshiloško savjetovanje svom kapetanu Granitu Xhaki zbog zabrinutosti za njegovo zdravlje.

Nakon zvižduka s tribina prilikom izlaska u susretu protiv Crystal Palacea Xhaka je navodno 'slomljen', te ga je Emery izostavio iz kadra za okršaj Liga kupa protiv Liverpoola.

Podsjećamo, Xhaka tada nije ostao dužan navijačima, već im je odbrusio nakon čega je pretrpio još više uvreda putem društvenih mreža.

Ali to nije sve, danas je na društvenim mrežama osvanuo video na kojem se vidi kako se na udaru nezadovoljnih Arsenalovih navijača našao i Pierre-Emerick Aubameyang, inače najbolji klupski strijelac.

Njegov skupocjeni Lamborghini Aventador zapeo je u prometu prilikom odlaska s Emiratesa nakon razočaravajućeg nedjeljnog remija protiv Crystal Palacea, a na snimci s emože razabrati kako mu je jedan navijač viknuo: '2000 funti na godinu da bih gledao sranje. Od**bi!'

Linker
19. travanj 2024 03:35